![]() |
@igrus, Всё нормально)) В отличии от Витиного фикса,у меня в руках был зум))))
|
У темі 12 додатків
Цього понеділка була моя крайня каталка в сезоні і вона таки була кльовою! :good:
Вкладення 23565 Вкладення 23566 Вкладення 23567 Вкладення 23568 Вкладення 23569 Вкладення 23570 Вкладення 23571 Вкладення 23572 Вкладення 23573 Вкладення 23574 Вкладення 23575 Вкладення 23576 |
@Валерій Трегуб, где фотка в плавках?))
|
@Spin, Не сложилось как то))
|
Тут на букосайте инфа появилась что 21-23 каталка будет :)
|
@ex_edc, Что же ты мне душу то рвёшь!...))
Додано через 56 секунд ...пойду гляну...;) Додано через 5 хвилин Ні! Не поїду! Не люблю я той витяг номер два!)) Балуваний,сцуко...))) Додано через 6 хвилин Та похєр на той калічний недовитяг! Головне,що каталка буде! ;) Додано через 6 хвилин Коли я пропав в горах вперше на десять днів,моя то витримала,але без шкандалю (сказала тільки,що я проміняв грьобаний Єгипет на свої лижі). Коли я через місяць поїхав вдруге на закриття сезону-не розмовляла зі мною два дні) А якщо я втретє попрусь,то я за неї не ручаюсь...)) Братва,а що робити? Га?...))) |
Цитата:
|
Кто на лыжах не катает тот не может понять зачем такие деньги платить, ведь дешевле поехать в Турцию или Египет где все включено))))) И это не считая своей снаряги которая не мало денег стоит. А вот Яремча для отдыха самое оно, много экскурсий и т.д.
|
Цитата:
І їхати!.. |
Їхати кажете...)) Я тут сьогодні свою легенду оголосив,мовляв забув в готелі, під подушкою,свою улюблену ліву шкарпетку...) не проканало...)))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:39. |