![]() |
Цитата:
А вообще, друзья, пора таки зарабатывать на Австрию и катать там. С буком без растройств душевных чую уже никак... то дороги, то ломы, то лёд, то с трасами дурят, то ещё что-то, короче сервис украинский, будь он не ладен. |
Цитата:
|
Планирую с 9 по 14 катать, 2 звезды на салатовом шлеме и возможно баф наш, похолодание ведь ) Боты золотые 8) лыжи похоже длинные ) но с 18м
На склоне буду с кс 0970088676 Игрус, что с погодой ожидается, вельвет будет? |
Народ. Хто в курсі. Як з тими морозами у -20, ? Дружина вчиться кататись їздить не швидко, маємо бажання завтра катнути... питання в чому:, як гадаєте? Дуба вона там не вріже? ))) В сенсі не замерзне? Все таки двадцятка морозу то круто. Чекаю відгуків хто сьогодні катав.
|
Не сьогодні,в тому році на Хрещення на Букі було рано -22.Вчив доньку...просив в цей день остатись в готель-вона ні в яку,вділи ще одну кофту і на гору,правда рукавиці у неї слабенькі були,дав свої теплі.
Якщо є бажання і не буде стоять а активно вчитись то холодно не буде. З одежой треба все продумать,да і поджопнік бажано. Доброго вам дня!!! |
У темі 1 додатків
Минус устойчив, но теплеет чуть
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Фух.. були сьогодні. Вітрюган просто капець який, пообіді до нього ще й мілкий сніг добавився. Чи то через захмарні ціни, чи то погоди люди злякались але траси та ліфти порожні. Це плюс.... коротше, я укатався в хлам 👍😂
|
Цитата:
Аби придертись до чьогось. У нас зранку -22 було,термометр на єкспертизу не носив... Я сам факт описав,що при великому бажанні і правильному одязі мороз не завадить,отаке. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:29. |