Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель скипассы 2018 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/13175-bukovel-skipassy-2018-a.html)

yuraja 28.12.2017 21:30

@VeraM, А Вы в следующий раз просто подпрыгните пару раз с призимлением на их лижи, через 3 сек. вокруг как заколдованый круг образуется . Проверено.

Sumrok 28.12.2017 21:54

@Валерій Трегуб, В марте в Банско один поц проехал по моим лыжам :aggressive:, получи палкой по хребту , и начал орать сори, сори.
Понял сучара , что он не в Англии ))

ski.maniac 28.12.2017 22:55

Цитата:

Коментар від yuraja (Коментар 325535)
@VeraM, А Вы в следующий раз просто подпрыгните пару раз с призимлением на их лижи, через 3 сек. вокруг как заколдованый круг образуется . Проверено.

погана порада. так тільки більше подряпаєш на своїх лижах ковзну поверхню

Добавлено через 16 минут

Цитата:

Коментар від Stealthe76 (Коментар 325508)
Всем очень добрый день))) Народ, подскажите , а можно переоформить клубную карту на себя без хозяина оной, если ДА, то какие доки нужны от меня и от владельца?

можна. від власника потрібно копію паспорта і "писулька" з підписом, про те, що він не проти переоформлення картки за №ххх на іншу особу. переоформлення відбувається після закінчення терміну дії картки. новий власник повинен відразу ж пролонгувати її. потрібно мати при собі паспорт.

yuraja 28.12.2017 23:03

@ski.maniac, а коли по твоїх лижах їдуть і в доль і в поперек, і навіть з низу під лижі умудряються? Цих вихідних мене просто завозили під турнікет. Знімав лижі ніс в руках те саме, беруть боти.

ski.maniac 28.12.2017 23:17

Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 325520)
Не в курсе,есть ли вариант переоформить клубную на голд,или надо выждать три года до окончания срока действия клубной?

...потім продаш(або викинеш) і купиш голд

Добавлено через 9 минут

Цитата:

Коментар від yuraja (Коментар 325551)
@ski.maniac, а коли по твоїх лижах їдуть і в доль і в поперек, і навіть з низу під лижі умудряються? Цих вихідних мене просто завозили під турнікет. Знімав лижі ніс в руках те саме, беруть боти.

я не парюсь. якщо приїхав кататись, то отримую від цього задоволення :slalom: і не звертаю увагу на дрібниці. є у мене родич, який кожен раз після катання рахує, скільки добавилось подряпинок :fool:

yuraja 28.12.2017 23:25

@ski.maniac, та я також цим не парюсь.

Добавлено через 1 минуту

Просто не люблю коли лізуть через голову а потім стопорять всю чергу.

ski.maniac 28.12.2017 23:37

Цитата:

Коментар від yuraja (Коментар 325554)
Просто не люблю коли лізуть через голову а потім стопорять всю чергу.

з цим нічого не поробиш :pardon: такі реалії. потрібні зміни в головах у людей ;)

Korben Dallas 29.12.2017 00:18

Цитата:

Там такая толкотня была,что хрен попрыгаешь (разве что крикнуть "хто не скаче - той москаль" и в это время успеть выдернуть свои лыжи))

onics 29.12.2017 01:14

Цитата:

вся проблемма в том, что большая часть этого люда на прокатных, и им побоку, что вы будете прыгать на их лыжу... я бы даже сказал что опасно, т.к. неадекваты палками и топшыт покобают ВАМ!:shock:

yanek 29.12.2017 12:48

Лыжи - расходник. Катаешь по трассам - топчут верх, катаешь вне трасс - рвешь скользяк.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:12.