![]() |
Цитата:
сейчас! На низ 22 подъемника влетали лыжники с трассы 22С. Красную 15А пересекли синенькой 14В, про вечернюю 1В можно забыть, остается еще пересечь внизу красную 2А съездом В, а потом страшно удивляться разным столкновениям! |
@Sumrok ,философ))
|
Цитата:
В последнее время по причине ломов и неадекватов, которые иногда немного на подпитии, перестал на черные трассы выходить. И вот не могу представить даже как в теории можно бороться с таким явлением. |
@CYBOPOB , а що Вам заважає насолоджуватись чорними трасами з самого ранку? ;)
|
Цитата:
|
@CYBOPOB ,особенно, когда её не катали бордеры😉
|
@Korben Dallas, @Sumrok ,философ-реалист))
В 11.00-ухожу на 16! |
Цитата:
Цитата:
В 2012р. 22B була першою чорною трасою на Буці, по якій я спускався... це, мабуть, був один з тих випадків, коли вирішив перевірити себе на крутість.. чи то вирішив, що вже дозрів до чорних трас... спускався по ній сам, на 22А теж спускався тільки один лижник, який внизу зупинився в позі зірочки. Я тоді спускався дуже акуратно (не хотілося, щоб то була моя остання чорна траса), чого не можу сказати про того, хто був на 22А. Це я до того, що в кожного колись був перший раз.. і не обов'язково Цитата:
P.S. коли побачив минулого року, як виглядає 22B, якось так сумно стало :girl_cray2: |
@McBodik , все тому, що я вирішив катнути після тренувань бордерів (вони готувались до якихось змагань) і навалювали вони там з таким запалом, що понаривали дуже глибоких ровів. От я і вскочив в один із них і розклався по трасі на дуже пристойному відрізку (таки не легко було потім то все збирати схилом) То було моє перше і поки останнє, тьфу-тьфу, серйозне падіння. І що я тоді зробив? Спустився донизу, сів на витяг і через декілька хвилин знову стояв зверху 5f...мені потрібно було перебороти страх перед нею і вона мене таки підпустила знову до себе😊 Після того випадку багато разів нею спускався, але відчуття поваги до неї нікуди не поділось. Саме поваги, а не страху ;)
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:27. |