Буковель отзывы, жильё, трансфер, цены |
03.12.2019, 20:40
|
#1 (посилання)
|
^^/\^/\/\^/\^
Зараз: поза форумом
Снаряга: Armada Norwalk,
Salomon XDR 80ti,
Elan Race SLX,
Uzkon TR-X
|
Буковель сезон 2020
"Вітаємо, друзі, у нас для вас є чудові новини.
Офіційно заявляємо, що вже цих вихідних, для всіх вас, ми відкриваємо такий бажаний, такий довгоочікуваний, такий зимовий, сезон катання 2019-2020.
Вже в п'ятницю, 6 грудня, плануємо відкрити для катання витяги та траси 7а, 5а, 5в, 12в, 11f, 17а.
У суботу, 7 грудня, плануємо додатково запустити витяги та траси 1е, нижню частину траси 2а, 2с, переїзд В. Для дітей та початківців запускаємо навчальний майданчик біля готелю "Shelter".
У неділю, 8 грудня, плануємо додатков запустити витяги й траси 15е, 14а, 22с, 8d.
Звичайно, це попередній прогноз, який може ще змінитись але незмінним залишається одне - вже цих вихідних, ми відкриваємо зимовий сезон 2019 - 2020.
Слідкуйте за оновленням інформації на сайті. Дзвоніть, пишіть друзям, гостріть лижі та пакуйте валізи. Ви маєте бути на відкритті цього зимового сезону.
"Буковель" - серце Карпат, запрошує вас. "
Відкриваємо сезон 2019-2020! - Буковель. Гірськолижний та SPA курорт в Карпатах
|
|
|
|
+
Bob_Kneissl, Джигит, Korben Dallas, loy, Barkas, docent, maks, ag74, Stealthe76, NBomb, Adolf |
04.12.2019, 12:04
|
#2 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: монолыжы HEED, ROSSIGNOL и много всякого
|
Цитата:
Коментар від Igorco
|
Я так зрозумів, що викриття зимового сезона трасою 2А відходить в історію! Дуже цікаво, в минулому сезоні траса 22В хоч раз була відкрита офіційно, хто знає?
|
|
|
04.12.2019, 15:40
|
#3 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic Metron 9, Rossi S3 98
|
@vasyl 57 , она давно заросла, уж пару лет не обслуживается, а сверху наливайка....
|
|
|
04.12.2019, 20:57
|
#4 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Fischer RC4,Head Vector evo 110
|
@kellis68, А нахера на лыжном курорте трассы ? главное-наливайки и вытрезвители !
|
|
|
04.12.2019, 21:14
|
#5 (посилання)
|
у кожного свій шлях
Снаряга: Rossignol Hero Elite ST,
Rossignol Soul 7
|
Цитата:
Коментар від Sumrok
@kellis68, А нахера на лыжном курорте трассы ? главное-наливайки и вытрезвители !
|
и ПОНЧИКИ
ЗЫ я пончики не ем)
|
|
|
05.12.2019, 09:36
|
#6 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: монолыжы HEED, ROSSIGNOL и много всякого
|
Цитата:
Коментар від kellis68
@vasyl 57 , она давно заросла, уж пару лет не обслуживается, а сверху наливайка....
|
Да я не про трассу 22В, ясно, что на ней поставили крест, я надеялся, что хоть 22А иногда будут открывать (когда снега много),ведь ей присвоили статус- закрыто до снегопадов, вот я грешным делом и подумал, может эту трассу в прошлом сезоне хоть чуть чуть открывали, а то , когда я бывал, она всегда была огорожена сеткой. Хоть надежда умирает последней, но Бука открывается очередной раз только голубыми трассами, а открытие хоть пары нормальных трасс всегда отодвигают напоследок.
|
|
|
05.12.2019, 17:10
|
#7 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Head Xenon Xi 7.0,
Fischer Progressor 8+,
Tecnica ICON TNT X
|
Цитата:
Коментар від vasyl 57
Да я не про трассу 22В, ясно, что на ней поставили крест, я надеялся, что хоть 22А иногда будут открывать (когда снега много),ведь ей присвоили статус- закрыто до снегопадов, вот я грешным делом и подумал, может эту трассу в прошлом сезоне хоть чуть чуть открывали, а то , когда я бывал, она всегда была огорожена сеткой. Хоть надежда умирает последней, но Бука открывается очередной раз только голубыми трассами, а открытие хоть пары нормальных трасс всегда отодвигают напоследок.
|
Катался на этих трассах когда они были еще красными. Так вот на той что внизу узкий мостик очень часто были опасные ситуации. Почему то перед этим мостом и на самом мосту люди часто падали ( может боялись что не проедут через него на скорости). И товарищи которые быстро едут сверху могли или врезаться в толпу на мосту или в овраг сигануть. Может по этой причине и прикрыли их.
|
|
|
05.12.2019, 21:33
|
#8 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@CYBOPOB, Нужно было просто поставить там табло-Для спортсменов и экспертов! А из за дебилов возомнивших себя ассами их и закрыли, настрочили синих трасс, и спрятаться от чайников и ломов негде !
|
|
|
05.12.2019, 21:41
|
#9 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
@Sumrok ,так все себя и позиционируют как спортсмены и эксперты))
|
|
|
06.12.2019, 06:05
|
#10 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@Korben Dallas, Птицу видно по полету!
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 34 (68%) | 16 (32%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 12 | 79 | 283 | 90 (80%) | 23 (20%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 89 | 3653 | 11260 | 2297 (62%) | 1339 (36%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|