![]() |
@igrus , покажешь мне как то, я даже на видео сниму то таинство)))
|
Планирую быть на склонах Бука с понедельника по субботу включительно, т.к. карантин в школе ((. Но, есть камера, могу дать напоснимать, или снять желающих напоглядеть себя со стороны )) , вам понадобится своя флешка, можем пересечься поангулиравать, поразножиться )), и т.д. .Буду с детьми : 11 и 8 лет мальчикам, общительные, катают всё , на чёрные не пускаю. )) Буду без супруги ((, в обед бываю в колыбе под 1R . , ) всем снега и отсутствия ломов )) 0632006321 Валерий
|
@BVA, Pivomana там увидишь, привет передавай👌⛷❄ Давно его не слышал(
|
@A888 ,я уже во Франковске, на Буке буду в воскресенье следующие
|
У темі 2 додатків
Ми тут з Катериною @Плужкомнакантах розвіртуалізувались в дуже цікавий спосіб, я її мучив на схилі три дні поспіль по дві години і сьогодні нам є за що посьорбати глінтвейну, бо Катя таки молодець і вже може безпечно катати навіть по 2а, правда інколи гримнути приходилось, ну то таке...🤣👍❄⛷😉
Вкладення 27126 Вкладення 27127 |
Цитата:
Ой, . . . Це ж я увійшов в форумоконтакт з #КОРБЕНОВІРУС-ом. Все, гаплик мені, тепер невидимі сили, мабуть, потягнуть мене в Буковель. :crazy: Сподіваюся тільки на імунітет. |
Цитата:
|
Цитата:
Тепер треба працювати. :crazy: |
Цитата:
Нужно отточить пройденное в Спарте/Буке ;) Посмотреть на утренний пухлячек 17го :secret: |
Цитата:
Але 17-го точно ні, бо і на роботі зараз завал, і меніск, до того ж, після другого тижня ніяк не заспокоїться.:pardon: :( |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:42. |