Edelveys |
15.12.2020 11:33 |
Привіт всім.На карті вже 10 днів позначено ,що працює траса 1 Е, поблизу Фільварку.Правда зручно,замовити номер в будиночку (43-41-39) і вийти з лижами на сніданок о 8.00 і 8.30 ти вже внизу на підйомнику.Або зранку катати,потім в 10.30 на лижах заїхав ,поснідав,і знову кататись.Я переконав друзів не економити на комфорті,і забронювали там житло.
(((((
траса 1Е ще не працюю і зараз!!!Ходили з лижами в руках вниз ,до виїзду 1С. І ввечері під горку назад.Супер комфортно вийшло.
В інфоцентрі пояснили,що айтішники НЕ МОЖУТЬ показати трасу неробочою,бо працює частна від арени до 2а!
То і 2 а виясняється працює нижня частина ,після вїзду з 1е!!!
Цього ви теж на карті не побачите.А вона працює.А ви не хочете селитись поблизу Колиби,і бронюєте біля Фільварку ,це ж зручно(((
Я думав я не вмію працювати нормально з компом,а виходить буковельські айтішніки теж не можуть пів траси показати одним кольором,а другу іншим .
Ще дуже зручно,що в прокаті біля ФІльварку не продають скіпаси.І ти маєш в лижних черевках тьопат на перший паркінг.
На відміну від Буковелю,при бронюванні житла в готелі ХВОЯ ,менеджер сказала:"Візьміть до уваги,що бугельний витяг на сьогодні не працює!"
|