Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2021 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/13741-bukovel-sezon-2021-a.html)

Dobermann 17.12.2020 11:59

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 347448)
Может конкурс на лучший коммент устроим?

Думаю, що я вчора цей конкурс виграв, коли їхав 14кою і в той момент з десяток наших юних біатлонних дарувань шмаляли по мішенях, тренувалися :shock:
Повністю писати свій вчорашній комент тут не хочу - приблизно воно виглядало так: "в ..., на ..., за..., і т.д."

Там по прямій, думаю, не більше 150 м. Для їхнього 5,6 мм ствола це взагалі не проблема.

Добавлено через 10 минут

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 347424)
Привіт, нитіки! Що, кажете снігу немає? А ви його шукали? На вебках бачили?!🤣 Ну, роздивляйтесь далі! А ми тут катосимо і кайфуємо!

А я вчора був, але ні чорної, ні червоної куртки на Х-Рейсах не помітив. Шкода...

igrus 17.12.2020 12:50

Нам надо быстро раскрутить эту тему в СМИ.
Ну это реально проблема, если ты сидя в кресле зрительно видишь лежачего снайпера, траектория полёта пули тоже тогда открыта для попадания в тебя, и не надо говорить, что там спортсмены профи.. Это простейшая безопасность ;)
В армии за такую халатность садили на губу как мин, а то и дисбат.. Выставляли оцепление и все меры безопасности..

Korben Dallas 17.12.2020 12:53

@Dobermann , як правило, коли я в червоній куртці, то ми з учнями "розриваємо" учбовий майданчик))

Skyclub 17.12.2020 12:53

А что эти идиоты, направившие линию огня тупо на кресло теперь сделают? Построят бетонный забор до неба или развернут бетонные блоки тира в сторону Редисона? :)

Dobermann 17.12.2020 13:07

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 347491)
А что эти идиоты, направившие линию огня тупо на кресло теперь сделают? Построят бетонный забор до неба или развернут бетонные блоки тира в сторону Редисона? :)

Розвернути вже не розвернуть, але лінію потрібно перекривати, бо рано, чи пізно такі тупізми закінчуються погано. Не дай Бог, звісно. Але...

ex_edc 17.12.2020 13:17

там стіна має бути метрів 10 висотою щоб хоч якось убезпечити лижників. або закривати 14 трасу на період змагань/тренувань

Schussfahrer 17.12.2020 15:11

@ex_edc , Та і рух між 14-ою і озером треба перекривати .

igrus 17.12.2020 15:30

Я видел, что начали работы по чего-то там монтировать саерху, надеемся это не баннер из жести для рекламы

Шурави 17.12.2020 15:53

Надо эти фотографии и видео распространять везде. А когда планировали, они что, непонимали?
Все через одно место! Надо прокатится, вспомнить армейские будни .))) В колоне идешь и думаешь, лупанут сегодня по тебе, или пронесет.)))
Все это лирика конечно. Но кто сидит на подьемнике и в этот момент стреляют, думаю им не до смеха в тот момент. Еду в середине января на Буковель. То может не будут на тот момент тренироваться? Уйдут на карантин)))

igor_Ka 17.12.2020 19:48

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 347473)
Катаємо далі! ;) 👍⛷❄
Вкладення 27749

Тю, я так по 3 раза в день катаю: утром зеленый, в обед черный, вечером коньяк :)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:52.