![]() |
Так там масштабно все с биатлоном оказывается... Вартість будівництва біатлонного комплексу у Буковелі зросла на 74 мільйони гривень | Курс
|
Выделено было 50 мил, но как всегда перебор.. Но это очень дёшево все равно, и бук, я так понял многое взял на себя... И это похвально, но стрельба в зону канатки №14 требует доработки.. ;)
|
|
Цитата:
|
"тут 2 варінти. Або це було врахрвано якось. Або так, не враховано. Значить ввалять комусь після першого попадання по людям. "
Это цитата с фб группы "Биатлон Украины". Они вааще не парятся -это мы паримся :)) БІАТЛОН УКРАЇНИ |
@Skyclub, Горохом в стену!
|
Цитата:
Коменти Ольги Федак сподобалися. Аргументовано. Наполеглива дівчина. Зате від коментів деяких інших дописувачів я просто прозрів - тупізм безпросвітній! Особливо те, що виписував якийсь Ігор Мисько. Складається враження, що він або заангажований в тій справі, або абсолютно далекий від теми вогнепальної зброї. Не хочеться позаочі ображати невідому мені людину, але мені здається, що якби та куля зі стрільбища влучила йому в голову, то пройшла б наскрізь нічого не зачепивши всередині. |
Цитата:
|
Сьогодні відкрили 1Е ! Вже можна доїхати до Фільварку ,до верхньої резиденції.
|
На чемпіонаті України з біатлону в Буковелі організатори порушили техніку безпеки - розташували стрільбище перед підйомником - портал н
Але "З цього не треба робити трагедії." (Президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак) :evil: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:41. |