![]() |
Народ да ни один курорт в украине не даст вам ету статистику (правдивую) Почему? Да потому что никто не захочет делать себе анти рекламу и поднимат уровень другим.
Как вы вообше ето представляете? Какой то курорт пишет вот у нас в етом году 1000 пострадавшыв из них 250 переломы остальное ушыбы и садины. А другой напишет а у нас 500 и не одного перелома. Тем самым делая себе рекламу. Тад что не дождетесь вы етих данных. Ето лично мое мнение. Неготовы украинские курорты работать честно! |
як варіант можна дізнаватись дану інформацію через рятувальні загони які обслугоують даний курорт... але це теж не дуже просто справа...
|
Як вариант, это получится ОБС.
|
Сегодня 26 января в 19.30 в г. Ивано-Франковске, на "Панораме Плаза", 2 этаж в 19.30 я буду с письмом по поводу, принятия мер для обеспечения безопасности отдыха на горнолыжных курортах Украины. Нужны Ваши подписи!!!!Жду Всех не равнодушных к данной проблеме!!!
|
2 powder: сама знаю, що курорти не дадуть інфи, її беруть у лікарнях і у відділеннях травматології і хірургії. існує поняття медстатистики. в анамнезі хвороби такі речі, як травма на лижах, документується і записується в історії. можна витягнути статистику з останній місяць, можна за рік ітд. питання?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
приклад... з драгу і буки всі травмовані звозяться в яремче або франківськ... як розрізнити який потерпілий з якого курорту ?!?!? чи давати загальну статистуку по регіону ?!?!.... дані по курорту потрібно збирати безпосередньо на курорті.. а там ванм ніхто інчого нескаже...
|
Народ, смотрите глобальнее: что нам даст эта статистика? Зачем напрягаться и искать её, а?
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:59. |