![]() |
вчора Альбертович отримав медаль, правда, поки-що віртуальну. Медаль - за забрану і звезену вниз лижу лома.
Лом був справжнім, Альбертович- злий і гордий, бо віддав лижу буковельщику і пригрозив не пускати цього лома на траси. Всі деталі події викладе сам ломобор по приїзді з катання. |
Цитата:
Перший ! Ружик чемно різала дуги цілу 5Ф, знизу, на самому пологуому схилі, її підрізав на шаленій швидкості ЛОМЯРА, який успішно зніс сітку огорожі посадки на витяг. ПРИЧОМУ!!!! ломяра їхав жопою на задниках лиж!!!!!! Практично некерований, порівнявся з Рижиком на завершення дуги!!! Якби цю падлу понесло троха правіше, зламав би два коліна і при падінні рохторощило ключицю. Пояснення ломяри - "та я вже впав, тому що не защіпнув на горці черевики, а її я БАЧИВ" !!!!! Котляр чи КОтляр, керівник витягу №5 записав мій №тел, ПІБ і казав що ломяри на схилі не буде. Випадок другий. На першій трасі мене так само підрізало мале і нагле ломятко років 24, це було майже з самого низу траси, воно гордо розвернулося і гордо споглядало ЧОРНУ трасу по який злетіло. Я чемно підїхав взяв за горлянку, відщіпнув лижку, воно лижку схопило, і з тої лижкою було дотягнуте до бугельшиків, які викликали бригаду в чорному. Очтанній раз я бачив його у воронку. Мені подзвонили, спитали чи буду писати заяву, я сказав що буду. Після того не дзвонили. Ньюанс. Бугельшик втовкмачуючи ломчику обмовився за день 56 збитих серед них два працівники Бука. Чорні люди, які забрали ломяру, сказали, такий як він сьогодні в пушку вїхав, СМЕРТЬ!!!! застала його зненацька :( , Я не за те щоб Смерть відсіювала ломяр в заповіднику, Я ЗА ТЕ, ЩОБ ЛОМЯРИ НЕ ВІДСІЮВАЛИ НОРМАЛЬНИХ ЛИЖНИКІВ. Сумбурно сорі. АЛЕ. |
Ломи збивають як простих катальщиків так і інструкторів, я мав нагоду говорити з одним буковелівським інструктором на минулому тиждні, то він казав що збили 4-х його колег, до речі в буковелі є штраф за те що збили 400 грн., ще розказував що тяжко сформувати лижну-поліцію, потрібні лижникі-профі ну і задовільнити їх матеріально, недумаю що цього сезону їх сформують но до наступного мусять організувати.
|
минулого тижня був на буці... і спостерігав цікаву картину... як двоє рятувальників зупинили і почалищось пояснювати лому... мене це реально вразило бо до того навіть патрулів небуло... хоча і мало народу в них у патрулях.. але хоть шось... будемо надіятись шо ситуація з ломами до наступного сезону покращиться... бо в цьому вже немає часу щось робити...
|
Цитата:
Троха дивує байдуже ставлення оточуючих :( , шкода що люди не розуміють того, що ломяра міг збити не тілко мене, або Рижика. ВІН МОЖЕ ЗБИТИ ЙОГО ДТИНУ!!!!! |
Цитата:
Потрібні не лижники-профі, а бажання. І матеріально зацікавити для адміністрації немає проблем, навіть через абонементи на підйомник. Наприклад, за одного лома - п'ять підйомів безкоштовно. Ось таке собі полювання. :D Звісно, адміністрації не цікаво цим займатися, але враховуючи чисельні побажання трудящих, деякі зрушення починають проглядатися. |
Цитата:
Ковтун Олег Ярославович Тарасюк Сергій Миколайович Командир Івано-Франківського гірського пошуково-рятувального взводу. Пом. командира взводу. 78000 м. Ів-Франківськ вул.Франка,6 (03422) 2-21-65 ф. (03422) 2-33-17 0342- 77-94-63 дом. (03422) 2-21-65 (03422) 68632 (сусід) Савчук Михайло Васильович командир Ворохтянського АРП 78595, смт. Ворохта, вул. Данила Галицького, 41 (03434) 4-11-49 (03434) 2-22-01 (диспетчер пожежної частини) (03434) 2-22-04 дом. (03434) 41397 Ліхацький Василь Григорович командир Яремчанського АРП 78500, м. Яремче, вул. Дачна, 6, т\б "Гуцульщина" (03434) 2-22-08 дом.(03475) 44165 Кобилюк Василь Олексійович командир Верховинського АРП 78700, смт. Верховина, вул. Жаб’євська, 94/7 (03432) 2-19-41 (03432) 2-19-71 дом. skala2002@ukr.net Все контакты есть на оф. сайтах. В свободном доступе. |
Пришел на встречу в Киеве Тростян-ком и подписал письмо против ломов .
Рядом сидящий друг сказал :а зачем письмо ? Не лучше-ли (в Буковели) зайти , и поговорить ? +1! Частоту раций спасов не отдаст никто и никогда. Ибо засрут эфир , и потом произойдет случай , что драгоценное время для спасения будет потеряно. Телефон ... да ! Почему-бы на пропуске не указывать пусть и платный номер мобилки спас-службы? На Тростяне уже не первый год существует Патруль . Общественная , малобюджетная организация . Есть свои достоинства и недостатки . Работаем , исправляем . Я с рацией и в униформе катаю на отведенном мне склоне . В любой момент я могу вызвать спасателей , остановить бугель , задержать или передать приметы лома , оказать первичную медицинскую помощь . Буковель , берите и копируйте ! Делайте лучше ! Доводите до совершенства ! ... люди же гибнут ..... |
Братья, я тут всё пристрелил. До Чеслава не дозвонился, видать ведёт группу как раз. Господин Матюшенко был слишком катагоричен. Чтобы рассуждать трезво - нужно выслушать всегда обе стороны. Но, в любом случае, Наш Форум не место для ругани и выяснения отношений.
Уж простите, кого задело. У нас другие цели. |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:16. |