Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   extreme.com.ua против ломов (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/1968-extreme-com-ua-protiv-lomov.html)

Albertowych 10.02.2009 22:12

а може це обговорення МНС КРС КПСС в колибу?

dudunyk 11.02.2009 19:24

Вот мобильное устройство для считывания абонементов:
Handheld.Gate: SKIDATA AG
Может использовать патруль для считывания и блокировки скипаса, если чел. отказывается его отдать.
Правда непонятно на каком расстоянии работает и стоимость такого девайса...
:) Типа два человека держут нарушителя, а третий сканером ищет где скипасс спрятан.

jordik 12.02.2009 11:09

народ, зайдіть на скіер, я там нарешті "виголосила" доповнену і майже готову до запуску (в космос) редакцію нашого звернення. повний текст листа

Neon 12.02.2009 11:25

втому і справа шо в космос...

Цитата:

За час підготовки цього листа і збору підписів на гірськолижному курорті «Буковель» загинуло двоє чоловік.
--- це вони типу фільмів передивились.. "під час зйомок фільму незагтинуло жодного звірятка" ...

та і всі їхні дані по травмам фігня... вони нічим не підкріплені... якщо травмпунк в яремче то не тільки з буковеля... і з драгу ітд. ітп.

bog74 12.02.2009 11:33

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 17822)

--- це вони типу фільмів передивились.. "під час зйомок фільму незагтинуло жодного звірятка" ...

та і всі їхні дані по травмам фігня... вони нічим не підкріплені... якщо травмпунк в яремче то не тільки з буковеля... і з драгу ітд. ітп.

Ваша ирония была бы понятно если бы вы что то предложили другое или если вы любитель меньше говорить а больше делать сделали что-то. Поэтому считаю Ваш пост предыдущий флудом. И допускаю мысль что вы письмо не читали, в обратном случае знали бы что оно касается не только Буковеля. И добавлю что доказывать нам ничего не надо. Мы не иск предоставляем, а предлагаем.

Neon 12.02.2009 11:38

ну пошлете той лист... і він буде одним з сотень в міністерствах... ну подивляться.. і шо ?!результату 0... лист я читав всі редакції починаючи від самого початку... і вважаю що він нінащо не влине... добре що хоть логотип скієра зняли... виб ше пішли пікетувати міністерства з плакатами... як на скієрі не зрозуміють шо той лист нічого не дасть...

P.S.а ви любитель більше писати і менше робити ?!?!

jordik 12.02.2009 11:43

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 17822)

Дані по травматизму на лижах підкріплені ОФІЦІЙНОЮ відповіддю
Яремчанської ЦМЛ від 9.02.2009р. № 147 за підписом головного лікаря цієї лікарні.

Neon 12.02.2009 11:49

от ви і самі підтвердили мої слова... травматизму на лижах в загальному...
Цитата:

травматизму на лижах
а в вашому листі написано
Цитата:

Яремчанської центральної міської лікарні – за медичною допомогою внаслідок травм, отриманих під час катання на ГК «Буковель»
абоуточняйти дані по травматизму саме на буковелі... або пишіть про загальний травматизм в регіоні... там курортів як мінімум десяток... і чому якщо вже взялись за статистичні дані то вони тільки по одному регіону... як робити то робити нормально...

bog74 12.02.2009 11:56

Цитата:

Коментар від jordik (Коментар 17828)
Дані по травматизму на лижах підкріплені ОФІЦІЙНОЮ відповіддю
Яремчанської ЦМЛ від 9.02.2009р. № 147 за підписом головного лікаря цієї лікарні.

На дружньому сайті я просив тебе відправити варіант листа на мою пошту.

jordik 12.02.2009 12:22

у мене глюки з поштою, зараз спробую ще раз.
2 неон - прочитай спочатку УВАЖНО текст звернення, а потім вже роби пропозиції. метою листа не було представити загальний травматизм в регіоні, я не збираюсь робити роботу за когось, хто вгорі, це і не потрібно, метою було звернути увагу на існування проблеми, підтвердивши це конкретними цифрами. ну почиай уважно листа, все зрозумієш.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:12.