![]() |
а може це обговорення МНС КРС КПСС в колибу?
|
Вот мобильное устройство для считывания абонементов:
Handheld.Gate: SKIDATA AG Может использовать патруль для считывания и блокировки скипаса, если чел. отказывается его отдать. Правда непонятно на каком расстоянии работает и стоимость такого девайса... :) Типа два человека держут нарушителя, а третий сканером ищет где скипасс спрятан. |
народ, зайдіть на скіер, я там нарешті "виголосила" доповнену і майже готову до запуску (в космос) редакцію нашого звернення. повний текст листа
|
втому і справа шо в космос...
Цитата:
та і всі їхні дані по травмам фігня... вони нічим не підкріплені... якщо травмпунк в яремче то не тільки з буковеля... і з драгу ітд. ітп. |
Цитата:
|
ну пошлете той лист... і він буде одним з сотень в міністерствах... ну подивляться.. і шо ?!результату 0... лист я читав всі редакції починаючи від самого початку... і вважаю що він нінащо не влине... добре що хоть логотип скієра зняли... виб ше пішли пікетувати міністерства з плакатами... як на скієрі не зрозуміють шо той лист нічого не дасть...
P.S.а ви любитель більше писати і менше робити ?!?! |
Цитата:
Яремчанської ЦМЛ від 9.02.2009р. № 147 за підписом головного лікаря цієї лікарні. |
от ви і самі підтвердили мої слова... травматизму на лижах в загальному...
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
у мене глюки з поштою, зараз спробую ще раз.
2 неон - прочитай спочатку УВАЖНО текст звернення, а потім вже роби пропозиції. метою листа не було представити загальний травматизм в регіоні, я не збираюсь робити роботу за когось, хто вгорі, це і не потрібно, метою було звернути увагу на існування проблеми, підтвердивши це конкретними цифрами. ну почиай уважно листа, все зрозумієш. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:12. |