![]() |
Да я всё понимаю :)
а с такой ситуацией мы точно столкнёмся, когда карательная система заработает. У меня есть основания такое говорить - Чеслав так попался в США. Каратели ему сказали: "Вы слишком быстро ездите! Повторится, заберём скипасс". Вот теперь мне интересно, что сейчас думает человек, который много лет назад на американском форуме поднял тему ломов? Пожалел ли он? |
Цитата:
|
Цитата:
|
особисто я ше небачив ломів які ганяюна на 100+км/год.... та і норм лиждники так не ганяють.. шось ви трохи загнули... в мене лижа відлетіла на 86,3км/год... було реально непреємно... і конролювати лижі на такий швидкості тре вміти контролювати... і шоб розігнатись до 100 тре добре постаратись... в 90% ломів ноги понають труситись і лижі розлітатись в різні сторони при швидкості 30-50 км/г... дальше іде природній відбір...
|
|
Нет проблем. Вот так пойдет?
Висока доступність гірськолижного відпочинку в останні роки, якісний рівень підготовки лижних трас дозволяє значній кількості безвідповідальних відпочиваючих їхати прямолінійно, розвиваючи велику швидкість, але не маючи здатності керувати своїми діями: гальмувати, повертати, маневрувати. Наїзд такого горе-лижника навіть на стоячу людину закінчується в кращому випадку численними травмами останніх. Знову ж таки, не існує ані системи запобігання, ані усунення подібних випадків, а безкарність породжує ще більшу безвідповідальність на трасах. Кстати сразу вопрос, это изменение повлияло на суть? Если нет, то я по определению Дяди Стаса имею редкий дар ;) |
Народ, ни слова более о скорости лыжников. Спасибо за понимание.
|
Цитата:
|
YouTube - Lom NEW
це порушення? Що з таким робити треба? Вони собі зкраєчку стояли відстань мід мною і ними 15 порожніх метрів. |
Цитата:
Ну, разве что объяснить второму пацану, что при таком катании его колени очень быстро споют "лебединую пестню". |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:57. |