![]() |
окрема каста це новачки, тут без питань, ну не знаєш зупинятися так потренуйся в низу будь-ласка
|
Цитата:
На будущее самое, я думаю, оптимальное решение вопроса. Предупредить таких "любителей", продолжать свой отдых где то за пределами зоны катания. Напомнить, причём по серьёзному, чем это может аукнутся. Вы поехали с ними наперегонки, чем во 100 крат повысили риск травматизма. Причём главным иницыатором этой гонки, были как раз Вы.:punish: |
2All
Находясь на горе надо не только ломов на место ставить, а проводить разъяснительную работу. От действий каждого зависит, будет у нас порядок на курортах. Наглядный пример. В этом году в Буковеле я был первый раз, мне сразу разъяснили некоторые правила данного курорта. Многие знают переход (мостик) с 8, 11 на 15 подъемник, но многие не знают, что проезжать надо с правой стороны. Надо людям подсказывать даже такие элементарные вещи. Все зависит от нашего воспитания. Огромная просьба, приезжая к нам на море не сорите. Может в следующий раз вам придется приехать туда же, а мы все возможное сделаем чтоб вы приехали. 2 Админ Просьба создать темы мусора на склонах и помощи лыжников друг другу на склонах. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
понятно что новичкам не на все красные , а тем более черные нужно ехать, и я думаю что новички скорей не отдельная каста, а просто другая категория с потенциалом хороших, Культурных, лыжников.. _______________________ ... а на счет "сфомировавшихся" в процессе "самообучения" ломов -- это яркий пример многих представителей нашего общества , начиная от гос. учреждений, заканчивая коммерчискими предприятиями и сферой обслуживания (как человек себя ведет в жизни , так и проявляет себя во всем остальном, включая поведение не склонах), к большому сожаленью. человеку у которого пристуствет хоть какой-то намек на отвтсвенность еще можно что-то разъяснить ,а если человек по натуре своей жлоб и хам,то любые объяснения в лучшем случае не будут услышаны,а в худшем приведут к еще большей агрессии. воспитывать можно молодежь,... поробуте повоспитывать 45-ти летнего "бычка" из соседнего села:aggressive:, он и сдачи дать может:aha: |
єдино правильного рішення нема і не буде.
Основну увагу ситуації на трасі має приділяти адміністрація, а не я, ви чи бичок Новачкам завжди важко сам знаю, проходив і ставлюся з розумінням. Лом це тяжка ситуація на трасі через яку проходять всі. я за те щоб їх якось культурі привчити. У нас на трасах ситуація завжди відносна. |
Цитата:
думаю маленьких легше привчати. в першу чергу треба подавати приклад самим. там де чисто рука не піднімається мусорити. Культуру піднімати треба, а то до підйомника скоро треба буде на лижах по бичкам з фантіками йти:cry: Мусор то проблема не тільки лижників, хоча було б приємно як би була думка що лижники(спортсмени) не мусорять. |
Сорііііііі. Тягнулася рука ватерБою мінус вліпашити, але вирішив що не варто. Ну не стикався він ЩЕ з такими речами, тому і підписався на гонки, я би можливо коли був молодший також писанувся би, АЛЕ !!!! Єдина помилка ВатеоБоя це те що після перемоги він не пояснив БИКАМ що КЕРОВАНЕ, ведіння лиж нічим не гірше НЕКЕРОВАНОГО!!!!, а навіть краще. Мені ЖУЖЕ сильно запамяталися слова Віті Мопо3, "Кайф не у швидкості, а у СПРОМОЖНОСТІ керувати нею", це я не забуваю повторювати КОЖНОМУ на мій погляд потенційнму лому з яким піднімаюсь на кріслі.
Свіжа пригода: стою мирно в сторонці низа 15 витягу, приносится (не прОносится, а власне прИносится) групка на широкорозставлених лижках, БЕЗ :D палок ну ви самі знаєте в якому екіпі :), один з них (його щастя) чудом не збиває мене, на моє зауваження про прочитку правил (вони вде стояли ЗА турнікетом), СТАДНО!!!! огризаются і валят на крісло. Мені не стидно!!!!!, що я їх здав підїхавшему рятівнику, він по рації сказав там комусь номер крісла на якому поїхала братія, АЛЕ!!! якийсь (напевно також рятівник, або хтось з адмінів бука) скахав, УВАГА!!!!!!!. "Ми нічого не можемо їм, (з ними) зробити!!!!!" Я кажу "так написано ЖЕЖ в скіпасі, що можуть забрати!!!" :evil: вони :pardon:. Ніхто їх зверху не зустрів і вони успішно погнали вниз по 14. Єдине що я зробив так це те що дочекався кожного, тоді коли ВОНО зупинится на відпочинок, і на повній швидкості (сорі як ЛОМ технічний) валив на нього і в остатню мить робив ШМИГ так щоб на нього куча снігу полетіла і матка в боти опустилась :oops:, ну не мая я права в нього лижку забирати морду бити і т.д. А зробити щоб воно відчуло себе в шкурі збиваємого чайника МІГ!!!. Так і зробив. :evil: На 16 перши чорний направо, лом'я неміряно :scared: Зверху чорний крутяк, а потім довгий синій викат :evil: воно ПАДЛО сунется до ПІВКРУТЯКА а потім розтопирівши все що може летить вниз. Не бачив моменту звткнення, звернув увагу що дівчонка лишилася стояти а воно 150-200 матрів повзло вниз головою по схилу на порядній швидкості, (я на кріслі піднімався) на викаті тіло зупинилося і я по зовнішнім признакам (не змогло воно ногу підняти і рукою поворушити) зробив висновок - ПЕРЕЛОМИ правої частини тіла. Ще одне "чудо" може навіть старше за мене, злтіло майже в чергу, і врізалось головою в сніговий бордюр, на зауваження про контрольшвидкості на викаті, щось там пробурмотіло незадоволено і зникло за турнікєтом. Ой та багато всякого було. На прешій, де НІКОЛИ не було черг, видно в наслідок поломки пятого витягу, зненацько наїхала ХМАРА ломоватих чайників, збиває в черзв людину, вибачаєтся і пенздює далі покоряти ЧОРНУ ТРАСУ. Викат на трасу (трубу) проходили пішки з лижами в руках :D. Сміх і сльози. Бісить те, що нема можливості таке гімно без явної загрози відсіювати зі схилу. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:00. |