![]() |
|
- єдине що не зрозумів що вам не сподобалось у Гудаурі ( в порівнянні із Букою ):unknown: ?
- траси набагато ширше і довше / скі пас дешевше ... єдине що кацапів багато , так я їх тролив прапором Правого Сектору :) Гудаури , февр.2018 - Парк ( Я ) - YouTube |
@Witness ,
Це просто було в минулому житті. В цьому все змінилося. Просто повірте на слово. |
Ух ти! Срачик!❤️🤗
Додано через 7 хвилин А тепер слухайте всі сюди, я таки маю що сказати...😎 Монолог Голохвастова - YouTube |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 46 минут це я до того, що за межами навколо якісь тупі срачі за Аристовіча, а в нас глибинні діспути по явищам та змінам клімату.. :))) Я скажу так, хто має вплив на поведінку Полярного Вихря, той кирує цим Всесвітом.. 😎 |
- сегодня ночью на Буке морозы начинаются :secret:
- скоро все трассы откроютЬ кравасісі(с) :ROFL: |
Відкриють тільки всі сині))
|
- це вони потиихеньку перебудовують Буку в курорт для паролімпійців-початківців :D ?
|
Цитата:
|
Вислів в пустоту.:
" якщо з тебе смажать шашлик, то ніхто не винен в тому, що ти баран". |
@Shai , то я зрадоньку для Вітнеса підігріваю , не звертайте увагу))
|
Цитата:
- головне щоб ви там без роботи на залишилися :secret: - підозрюю що бажаючих кататися на тих 3-4-5 калічних синіх гірках буде все менше і менше у цьому сезоні :cry: |
Всем салют.
Знаю, что формально не в той ветке/теме такое спрашиваю, но она самая живая. Так вышло, что продал свои ботинки, а теперь встал вопрос о том, чтобы катнуть пару дней на Буковеле. Тратиться на новые или даже б/у по такому случаю не хочется, да и финансы несколько ограничены. Может, кто-то знает нормальные прокаты в Киеве или в районе курорта, где можно взять приличные, не убитые и не убогие ботинки с жесткостью 110-120? Что-то вроде Salomon X Race или Impact, Atomic Hawx, Head Edge, ну или подобные, не для самых начинающих, но из того, что может позволить себе прокат. А может есть желающие среди форумчан сдать в аренду свою лишнюю пару на несколько дней? Если что, размер 29-29,5. Заранее спасибо за рекомендации, если они есть. |
@ptnpnx, знайди телефон проката Бука і Світ Спорту на Буці. Постав їм це питання.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 06:18. |