![]() |
Хто б казав...))
|
Цитата:
@Korben Dallas, які червоні траси готують, якщо це не секрет?:) І коли, якщо Ви раптом знаєте, їх можуть відкрити? |
@Curry ,є висока ймовірність, що до вихідних відкриють 2а, а за нею і 12а
Додано через 1 хвилину Це те, що я бачу де працюють снігові гармати вже другу добу без зупину. Можливо готують якісь тринадцяті ще |
@Korben Dallas, Ви нас тут інформуйте, плиз, якщо-що про відкриття трас.
Бо на сайті Буковеля ( там де "Статус витягів і трас") чомусь навіть в планах нічого нема. Хоча прогноз погоди дає сподівання на приємні сюрпризи:) |
Цитата:
|
Цитата:
|
- 1-шу С планують завтра відкривати :secret: , а 11-у і 16-у відкриють коли ? ... ще б і 13-ту непогано :good:
|
Цитата:
Нових учасників мало... Шкода. Нема дурних запитань. Скучно. Закину пару питань. Для прикола. Цитати з інших чатів на власному авто на Довгу можна піднятись? повістки на підйомнику выписують? де в Буковелі банкомат якосьтамбанку А як доїхати на лижах з гори Буковель в пивоварню в Микуличині. Скиньте gps трекинг. Дайте телефон инструктора по дайвінгу в озері молодості А где можна паесть вкусние пельмени??? Алярм Алярм. Бот пробрався в чат. Админ не спи? Добавлено через 4 минуты @ddemitr , В Радий всіх тут бачити.. Хто на місці скидайте прикольні сніжні фотки. Для мотиваціі. Збираюсь потроху. Навіть прогноз перестав дивитись шоб точно поїхати катнути бук і драг за одну поїздку. Чим менше читаю прогноз тим більша впевненість що поїду! |
@ddemitr ,з Довгої запустили маршрутку прямо в Микуличин, до пивоварні. На фюзеляжі напис "До пива не довго". Так що все працює, снігу є, пиво є ;)
|
бір&Бук зер гуд😁🍺❄️
Лютий сезон. З лютого ⛄😃 А шо у нас по часу та локації кави/егерь/ брейка. Низ 17го? 11.00 з пятниці по неділю? Чи верх 14??? Єгерь з мене. |
@ddemitr ,думаю, що з такими обіцянками люди приїдуть навіть на Синяк😁
Додано через 57 хвилин 1с, 2а відкриті |
-1-шу відкрили - гуд , ще якби 11,13 і 16 -ту :agree:
P.S. а що значить - Зупинено: 1 траса ( на сайті Буки ) ... стерли до дір ? :) |
@Witness ,то недолуга робота адміністрації (с) Все працює))
|
- а народу як ? ... менше стало ( у порівнянні з тим що було пару тижнів тому ) ?
|
Відкрили сьогодні
14, 13а,9,13е |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:38. |