![]() |
Ніт. Запитують чи береш чи ні. У нас за 30 грн можуть і на дибу посадити😁
|
@yuraja , ага, додатково до скіпасу. А якщо скіпас старий? Просто докупити можна? Ти ще там? Спитаєш завтра будь ласка?
|
Я купував один день. Тобто на сьогодні. Швагру дав, він гонщик ще той, шаленна черепаха вихідна😁 свій скіпас непомню якого року, ще мабуть малим був😁 на рази. В касі попросив перевірити скільки залишилось, то 15 хв бігали касири по буковелю з питанням що то😁. Но все норм 18 раз ще було.
Можливо як сильно старому клієнту Буковеля ту страховку впарили😅. Боялись що до верху недоїду Добавлено через 5 минут @Sheridan , З огляду на те що на даний час робиться в Ворохті, завтра на гори поїдуть тіко затяті вельветчики і фрірайдери. Завтра огінь буде. Всюди. За день 50-60 см. Це по Ворохті( просто тут живу). На Буці по відчутям ще більше. За Драг мовчу, бо завудують мовчки |
Цитата:
|
@Kairos , Бук найкращі. Дякую за підказку. Обов'язково скористуюся. Після перемоги (
|
Передайте там керівництву ( якщо наважитесь :mosking: ) щоб не страждали хєрнею , а відкривалу 16-ту трасу :agree:
|
@Witness ,
12 А Відкрили сьогодні. Траса супер. Пушки вечером працювали. Може ще якісь червоні траси відкриютть |
- ой-вей ... такими темпами до літа і чорні всі відкриють :mosking:
|
Цитата:
|
Я буду :secret: на Довгій зверху можемо випити по чарці чаю :agree:
|
Цитата:
|
@igor.suhorukov, такого пустого Буку ще не бачив ніхто
|
@Korben Dallas, Як там 5Н, працює? По статусу, так, а в наявності?
|
Цитата:
Так, тиждень тому було відмічено, що 13Е працює, але була закрита. Наступного дня було відмічено на сайті, що траса 11F працює, а витяг 11 - ні. Насправді, працювало і те і інше.:) Траса була ідеальна:good: Щодо кількості людей. Дійсно, ходить по Буковелю невеличка кількість людей(у порівнянні з минулими роками у цей період). Але, якщо подивитися на трасах, то на червоних людей достатньо, бо саме такі траси відкриті лише лічені:(. Хоча і це здавалося нереальним до початку сезону. |
@A888 ,так, працює)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:46. |