Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2023 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/29456-bukovel-sezon-2023-a.html)

igrus 22.01.2023 14:35

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 417118)
@igrus , Рома вже пострибав додому))

Не на довго.. , є залежні люди від тих стрибків 👌😜

VeraM 22.01.2023 14:52

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 417105)
@Witness, мені здається, що я пам'ятаю тебе нормальним. Може досить?

Він ще на Скієрі "занудою" був....

igrus 22.01.2023 15:26

Цитата:

Коментар від VeraM (Коментар 417120)

але людина має власну думку та світогляд, та не лягає під всіх, тим більше під надумані правила адміністрації форумів та обьеднань ;)

VeraM 22.01.2023 15:41

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 417121)
але людина має власну думку та світогляд, та не лягає під всіх, тим більше під надумані правила адміністрації форумів та обьеднань ;)

Кожен має право на свою думку, але ж якось дуже на"язливо там було і тут так виходить. Ми всі занаємо недоліки і Бука, але чи варто постійно тут про це писати, де є тільки наймані працівники.Більш конструктивно до адміністрації звертатись напряму або на сайті Буку.

Mik 22.01.2023 16:25

Нікому на думку не прийшло сприймати навколишній світ, як реальність? Без власних оцінювань. Подобається, підходить і тд. Бук такий, який є. І не тільки Бук. Хочеться комусь змінити світ? Почніть з себе.

Witness 22.01.2023 16:36

Цитата:

Коментар від VeraM (Коментар 417120)

- дивно що ви за мною слідкували весь цей час :ROFL: ... а я от вас не пам'ятаю - взагалі на сірих і посередніх уваги НЕ звертаю :secret:

Mik 22.01.2023 16:44

@Witness ,
У Вас все добре? Бо склалося враження, що не зовсім.
Самодостатня людина ніколи не дозволить собі ображати іншу людину, навіть на форумі. Можливо краще звернутись до когось ще? Форум читають сотні людей щодня. Ви дійсно вважаєте, що ваші тексти варті уваги.

Witness 22.01.2023 17:00

Цитата:

Коментар від Mik (Коментар 417127)
@Witness ,
У Вас все добре? Бо склалося враження, що не зовсім.

- достатньо добре , дякую за турботу :)

Цитата:

Самодостатня людина ніколи не дозволить собі ображати іншу людину, навіть на форумі ...
- це ви про ту дівчинку що назвала мене "занудою" :agree: ... чи взагалі ?

- до речі , а у чому образа ( з моєї сторони ) :unknown: ?
- у тому що я " взагалі на сірих і посередніх уваги НЕ звертаю " ?
- так це правда ... взагалі про всіх , а не про неї конкретно :secret:

germanec666 22.01.2023 17:09

@Witness, у менеджмента свои цели и задачи, которые они выполняют на 150% и более. И класть они хотели на всякие там недовольные отзывы каких-то незнакомых клиентов. Принимай Бук, таким каким он есть

Witness 22.01.2023 17:20

Цитата:

Коментар від germanec666 (Коментар 417130)
@Witness, у менеджмента свои цели и задачи, которые они выполняют на 150% и более. И класть они хотели на всякие там недовольные отзывы каких-то незнакомых клиентов

- я так НЕ думаю - знаю що вони слідкують за подібними форумами :secret:
... і якщо негативних відгуків буто багато , то будуть щось робити , а якщо всі будуть "Принимай Бук, таким каким он есть " , то так всё и останется - через опу - как сейчас :agree:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:29.