Цитата:
Коментар від Kateryna
(Коментар 417014)
А ви перед поїздкою не дивитеся прогноз погоди і дані про відкриті траси? Ну зрозуміло ж, що катання буде так собі )
|
- так лижні тури готовляться заздалегіть - сподівався на позитивну динаміку тсть :agree: ... але щоб за місяць не запустити жодної нової траси :shock: ... я так зрозумів коломойцю з шевченко зовсім начхати на своїх клієнтів :No:
Цитата:
Ви ж маєте достатньо досвіду, щоб передбачити і некомфортність трас в плюсову погоду,..
|
- виходячи з мого досвіду + температура зовсім не заважає настріляти снігу хоча ще на декілька трас , але я так зрозумів що коломоєць-шевченко просто забили(с) на своїх клієнтів :secret:
Цитата:
... але, коли бачиш компанію з 0.7 Jim Beam в склі, а потім ще одну з Єгерем в руках прям під час руху по п'ятірці, то, може, не такий вже Буковель і винний?))
|
- це все більше міфи нашого городка(с) :secret:
- ніхто особливо не додержується сухого закону ні у Альпах ні на Кавказі , але нічого такого там нема ( куча мала і повний розковбас після 2-3 годин після початку роботи трас )
- основна причина цього ( і супутніх травм ) - НЕдостатня кількість трас навіть для тої малої кількості лижників що приїхали :No:
Цитата:
Як на мене, за таких погодних умов і при ситуації з електрикою, Буковель видає максимум.
|
- і що їм заважало запустити хоча б ще 1 , 11 і 16 - у і більше схилів на 5-й , 2-й ?
- тільки їх бажання скоротити витрати по максимуму ... а на клієнтів їм начхати :secret:
Цитата:
... бо задача не має рішення і, насправді, більше стосується сприйняття того, що нас оточує, а не окремо взятого курорту)
|
:ROFL:
- рішення просте : включати пушки , коли подається електрика ( це приблизно по 10-12 годин на добу ) не на 4-х трасах , а на 10-15 ... але ой-вей це ж такі втрати і скорочення гешефтів для власників Буки , що краще нехай вони там всі повбиваються :(
|