Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2023 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/29456-bukovel-sezon-2023-a.html)

Sheridan 16.01.2023 22:09

@Korben Dallas , ось я впевнений, що Бук найкращий. Мені там завжди класно. І мені не треба це нікому доводити, бо наша банда думає так само. А ти чо воюєш?

Korben Dallas 16.01.2023 22:18

@Sheridan ,все, мовчу😁

Witness 17.01.2023 01:38

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 417037)
@Witness , знаєте в чому проблема? У Вас асоціативний ряд з Буковелем у вигляді прізвищ власників, їх відсотків в бізнесі,..

- у мене асоціативний ряд з тим що я бачив набагато кращі місця ... і не розумінням як можна відкрити всього 4 траси щоб там усі повбивалися , а власники - це як відповідь на ці прості питання - які власники = таке і відношення до людей :secret:

Цитата:

а в мене в кількості позитивних емоцій, які я тут отримую. В учнях, яких я зміг закохати в лижі. В друзях, з якими мене познайомив Буковель. В горах, в які я закохався і які дарують мені відчуття свободи, навіть будучи найманим працівником тут...можливо таки потрібно щось змінити?
- аж заздрю вам - як вам мало треба для щастя :mosking:
- уявляю яким би ви були щасливим на нормальному лижному курорті :ROFL:

Цитата:

Можливо Вам потрібно просто змінити борд на лижі і відчути це місце наповну? ;)
- на лижах я катаюсь там де на них є де кататися ( довгі широченні траси , плануємий пробіг до 100 км у день і т.д. ) , а на Буці я скоро на санчатах буду кататися ... чи бачив якогось вуйку який на сноусамокаті там катався :secret: - оце саме той що треба девайс для нинішньої Буки :ROFL:

igrus 17.01.2023 15:29

Цитата:

Коментар від Witness (Коментар 417052)
- на лижах я катаюсь там де на них є де кататися ( довгі широченні траси , плануємий пробіг до 100 км у день і т.д. ) , а на Буці я скоро на санчатах буду кататися ... чи бачив якогось вуйку який на сноусамокаті там катався - оце саме той що треба девайс для нинішньої Буки

весь Глобальны Мир пострен на Противоречиях, все заработанные деньги и прогресс это Противоречия, все кризысы - зто отсутствие Противоречия, Война - это мах уровень Противоречия, после войны остаточные противоречия - застой и упадок, новые противоречия - рассвет и прогресс и т.п.
если бы Шевченко не встретился с Коломойским гдето в кабаке куршавеля не было бы буковеля ))
если бы не эксперементы глобалистов с климатом и истерики на форумах - не было бы таких озер в буковеле
сейчас Пик Противоречий, Пик сраных Глобалистов с их экспериментами с погодой.. Пик противоречий в часной энергетике Украины и Европы в целом .. и как видим даже озера не помогают насыпать много снега )))
после таких неожиданных поворотов у некоторых едет крыша, многие идут в религию, многие подымают уровень борьбы с противоречиями, ктото пассивно наблюдает за этим всем .. еденицы только возглвляют эти Противореция и меняют Правила ..
так вот, ни коломойский ни Шевченко сейчас ни какого отношения к курорту не имеют.. сейчас владеет куроттом Палица ( это информация ковидного времени) может и по другому сейчас..
это говорит о том, что особо противоречий в буковеле наблюдать не придется, значить необходим для развития этого всего движа еще один курорт конкурент, так как потребность в этом очень велика
но главное для горнолыжной украины все же общая культура поведня на склоне и формируется она на синих трассах, даже катая между чайников хороший лыжник тоже набирается опыта и простое "чувство снега" или скилл легче усвоить не напрягаясь на крутых участках ..
и да,для буковеоя в приоритете туризм массовый без травм и обучающее направление в приоритете именно на синих трассах, если даже это не нравится кому-то из купивших скипасс
ну а в целом недовольные тоже должны быть, дабы присутствовало умное противоречие в целях развития ;)

Witness 17.01.2023 15:57

Палица - это тень Коломойца ... а Шевченко чего уволили ? не кашерный расклад :mosking: ?

igrus 17.01.2023 16:19

Цитата:

Коментар від Witness (Коментар 417064)
Палица - это тень Коломойца ... а Шевченко чего уволили ? не кашерный расклад :mosking: ?

вот именно Беня сейчас занят более глобальными делами, чем буковель, укрнафта да и приват в целом.. )))
а какраз и Шевченко был тенью коломойского впротивовес другим акционерам ..
я могу догадыватся только, продав акции и генеральный меняется со своими мизерными %, что и произошло..
на последок Шевченко за пол года сделал трассы и подьемник №3
выкопал черновые работы по трассе через дебри и лес до Быстрицы
выкопал трассы и под подьемник вырубку дальше Догой
развитие планировалось до ковида значительное, но планы поменялись разительно после 2020 года... :crazy:

Добавлено через 6 минут

и думаю, что с такими проэктами не забудут о начатых невидимых проэктах до Быстрицы в том числе

Інвест-Буковель. Нерухомість y Буковелі

Witness 17.01.2023 16:34

- ну я жду морозов с этого воскресенья :secret: - кто то тут пояснил что из за отсутствия морозов готовы 3,5-4 трассы всего :mosking:

igrus 17.01.2023 16:44

Цитата:

Коментар від Witness (Коментар 417068)
- ну я жду морозов с этого воскресенья :secret: - кто то ту пояснял что из за отсутствия морозов готовы 3,5-4 трассы всего :mosking:

https://www.cpc.ncep.noaa.gov/produc...T2mMonInd1.gif

я уже писал, что у кого-то более глобальные планы на погоду в это время в Европе ;)
так что и трассы буковеля не в этих планах... )))
надеемся, что что-то пойдет не так.. ))
хотя наши надежды слишком мизерны впротивовес их планов :crazy:

Добавлено через 1 минуту

если кто танкист, то это погода на февраль.. планируется.. :)

Korben Dallas 17.01.2023 17:40

Ну що, добалакались!?😁 Підтяглась тяжка артилерія 💪
@igrus з поверненням! ;)

igrus 17.01.2023 17:58

Цитата:

Коментар від Korben Dallas (Коментар 417072)
Ну що, добалакались!?😁 Підтяглась тяжка артилерія 💪
@igrus з поверненням! ;)

все цє з прикладу противоріччя, але є надія, що надалі буде більше гарних новин.. ;)

Witness 17.01.2023 18:02

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 417074)
все цє з прикладу противоріччя, але є надія, що надалі буде більше гарних новин.. ;)

- основне портиріччя у тому що Україною і українцями править жи2 :secret: ... всі інші протиріччя - другорядні :(

igrus 17.01.2023 19:49

не плюсую, але і сперечатись не буду.. ;)
цє старі страхи, зараз хто у владі вже особо значення не має..
якщо держава у власності якойсть корпорації з того 1 % маючих гроші, то не важливо вже хто там кирує и хто ким кереє.. зараз суперечки між цими 1% грошей та 16% грошей лишившихся, та в них розбіжності в противоріччях, а решта спостнрегають инфляцію, війну, та готуються до слідкючих несподіванок цієї дійсності..

https://www.unian.net/economics/fina...-12111684.html

llirik42 18.01.2023 16:01

Минулий тиждень теж провів на Буковелі та не побачив жодної зради. Так мало ттрас, так по обіді їх стан не дуже гарний, але ніщо не заважає отримати задоволення від каталки, навіть за умови відсутності морозу та природного снігу.
Більш за те, нащі друзі котрі працювали вдень, із задоволенням ходили на вечірнє катання щодня.
Немає морозу, немає снігу, немає електрики, але ти все одно можешь відпочити та покатати на лижах, хіба це не диво?

Witness 18.01.2023 18:16

і я зради не бачив - бачив недолуге управління і байдуже ставлення до клієнтів від власників курорту ... хоча це звична для них поведінка останнім часом :(

P/S/

- пишуть що 20-го збираються 14-ту відкрити , але ж стабільних мінусів температури досі немає :unknown:

... це у черговий раз доводить що справа не у погоді :secret:

Korben Dallas 18.01.2023 19:39

Я читав десь, що 21 збираються відкрити все, але наперед знаю, що не відкриють навіть те, що планували відкрити 20-го, бо впевнений, що справа не в погоді, а в прогнозі погоди))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:31.