![]() |
зайшов 1 раз в місяць, а тут вже 15 сторінок :acute: В дискусію влазити не буду, бо порівнювати Альпи і Карпати недоречно.
Доречі підкину в піч, цікаво порівняти ціну Ski in - Ski out - Альп і буки ;) Обєктивно схожість є із Банско, але якість трас там храмає, і проблема 1 гондоли знизу також нервує. Зато природа космос, жалко що павдерку в період нашого перебування не було :( |
@Witness, ну як там? Бук реабілітовано?
|
Всім добрий вечір!Повинна була їхати з подругою відпочивати. Подруга злилася. Буду їхати сама перший раз. Може хтось составити копанію?Або хоч щось цікаве підказати на що звернути увагу?
|
@Lexx_fil , тут все цікаво ;)
|
@Witness , тебе там переїхали чи телефон загубив? Давай пиши, бо без твоїх коментів я не можу сумніватись в крутості Буковелю
|
@Sheridan , він сів в крісло з Ігрусом просто...і підвис трошки😁 Ігруса я попросив не стримувати себе, а він своє діло знає добре🤗❤️
Додано через 1 хвилину Ми коли їдемо, то навіть пташки не співають😁 |
@Korben Dallas, та, в новинах писали, шо там двоє наматують кола на оглядовому підйомнику. планують їх збивати палками о 21й, бо замахали
Додано через 15 секунд Цитата:
|
Тяжка артилерія, хулє...😎
|
@Korben Dallas, знайшли один одного нарешті. ну чекаємо на результат
|
@Sheridan , серйозно? Хтось заснув на тому недовитягу?)))
|
@Korben Dallas, теж засинаєш на лекціях?
|
@Sheridan ,ні, на лекціях було цікаво🤗
|
@Korben Dallas, спитаємо Свідка
|
@Sheridan , він бордер...але Ігрус змусив його взяти ще один борд і хєрячити як на лижах😎
|
@Korben Dallas, в цьому він шарить, не буду сперечатись )
так, бро, час закрити тему. бо ми ризикуємо, що вони зараз вдвох в бані з віниками пізнають техніку навалювання в кутах, а тут ми, новачки бебейсік ) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:01. |