![]() |
Bartik Brewpub
066 943 8663 https://www.google.com/search?client...x/loc/act/m1/6 Смачне пиво і кухня непогана |
@ddemitr , IPA норм як для бука. Кухню не рекомендую, сорі
|
Якщо не пиво а суші, коктейлі вино то Дон Япон. Там ще бар на верхньому поверсі прикольний
Якшо піцца то Моністо Для веселої більшої компанії ресторан "Музей футболу", кухня смачна, ціни менші за фільварок Після катання варто в чани але без міцного алкоголя і не наїдатись перед цим багато . Вино чи пивко холодненьке, чан гарячий, вскочити в річку і знову в чан. А якшо Просеко і бутерброди з ікрой з собою взяти то можна піймати Дзен Мені в Татарові чан в отелі "у Румуна" більш всього сподобався. Але як замовляти чан то треба перепитувати чи чавунний, тому що якшо нержавійка чи звичайний метал то не те..., а там наскільки я памятаю один чан точно чавунний а інший ні. Але то декілька років тому було. Може шось змінилось. |
Не рекламуй більше нічого будласка. Ми тут заради лиж а не горілки з чанами.
|
Бляяяя...як я не люблю таку тупу і нецікаву рекламу))
|
@Sheridan ,
Соррян, новий учасник чату запитав то я трохи від теми лиж відійшов, але згадав як ми з компанією починали катать то лижам менше уваги приділялося,.. зрозуміло шо з часом все змінюється. Відпочинок не лише в техніці катання і сантиметрах свіжого снігу... Головне приємні враження і бажання приїхати ще. Ну і не заважати своїм відпочинком відпочинку інших.... |
@Witness , А білки?
|
:unknown:
Цитата:
|
@Lexx_fil ,ви вже тут?
|
У темі 1 додатків
|
|
@Witness, уявляю собі, що з тобою відбувається в Альпах! Але чесно відоси вогонь. До чого там скі, я не пойняв, але вогонь
|
скі справді ні до чого ( ні до відео / ні до Буковеля :secret: ) - назву змінив :agree:
|
@Witness, от гад ))))))) але ти хорош. давай домовимось бурчати тільки по ділу і я не стану вахтером (васю скієра шкода, ми з ним навіть якось норм катнули в 2006му ахахах, але він здався років 10 тому, тому пох)
|
Цитата:
Kitzsteinhorn ( Austria ) - 3000+ metrs / January 2022 - wild dances )) - YouTube |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:09. |