![]() |
А хто б туди їздив , якби не закриті кордони :secret: ? ... хіба що інструктора - заробляти на чайниках :mosking:
Добавлено через 37 минут - а 22/12 вони планують запустити тільки одну 2-гу трасу :oops: ... чи не забагато :D ? |
Цитата:
PS Звідки інфа, про 22.12 і одну 2 трасу? |
Цитата:
- цінник - тиждень на 2-х з перельотом ( зі снарягою ) , трансферами , отель 3 зірки ( сніданки ) , безкоштовна сауна = 800 євро :secret: - це дорожче буковеля / драгобрата :unknown: ? Цитата:
|
Цитата:
І ще, зараз логістика складніша, навіть якщо б не було проблем з кордонами. Може так склатися, що дорога вийде по часу стільки ж, скільки каталка. Зараз кидають 1,2,7,9,5,13,14 траси. 12 мабуть теж будуть відкривати. Вангую на відкриття сезону 8-9 грудня. |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
@Witness, якщо мені не зраджує пам'ять, ти такі тексти пишеш кожен рік ) катав минулий сезон взагалі? а де?
|
Цитата:
- забагато горілки вживаєш :acute: ? - у минулому сезоні був на Буці разів 5 , фотки скидував ... ти там щось навіть коментував ... НЕвже ВСЕ забув :shock: ? |
@Witness, ненавіджу горілку фу. зраджує кажеш? сходи погортай з 2 сторінки минулорічної теми свої коменти. те ж саме ниття про Селла Рондо і Червінія з Церматом. а потім претензії до Бука - і скотське відношення до клієнтів і вузькі траси.
Я якщо погортаєш далі, то побачиш, шо ти писав про бук Корбену Далласу та Катеринці. Не зраджує мене пам'ять. Тому велике прохання - не варто знову починати те саме. Дякую. |
Цитата:
|
Трохи про арихххметику.
Ми цього року також "возимо" на Бук. В лапках тому, що веземо у складчину з колегами. На 7 днів 8700гр з 2разовим харчуванням та з переїздом з Києва, це дурна ціна, на якій майже нічого не заробиш. І переїзд там копійчаний закладено. Тобто це МІНІМУМ. Якщо ойро грубо по 40, то це грубо 220 ойро НА ОДНОГО( а не на двох). Бук 7 днів скіпас 8300 -на сайті Бука, це дуже грубо 210 ойро на одного. Це реально 10 км трас, бо називати трасами все інше-просто БРЕХНЯ. Разом 430 ойро НА ОДНОГО на 7 діб, це Бук. Заносимо до нотатничка. Також пропоную Альпи. Лівіньо зараз - житло і скіпасс, також грубо 500 ойро. Якщо заздалегідь, то дешевше. Це 110 км трас та 50км у Борміо. Дорога в Альпи- до Польщі автобус 900-позд 3300гр в один бік, літачок з Польщі десь біля 2000гр +від 100 ойро на трансфер. Селла Ронда, а це ТОП - січень -360 скіпас+350 мені за житло та місцевий трансфер=700 ойро грубо. Це 600 км на Ронді +600 поруч, які вже ні нафік непотрібні. Дорога, літачок з Польщі десь біля 2000гр +від 50 ойро на трасфер. Маємо, грубо 600-700 ойро на одного Лівіньо. 700-800 ойро для Селла Ронди на ТИЖДЕНЬ. По тій же ціні Піцталь весь сезон, 600 ойро, 38 км трас з 3400м. Харчування - якщо готувати самому з супермаркету+100-150 ойро, і ти як король. Тобто, Альпи зараз, реально, 800-1000 на одного, Бук від 430. Так, реально на 7 днів різниця у ціні вдвічі між Буком та Альпами. Але порівнювати Бук та Альпи просто недоречно. Принципово недоречно... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:38. |