![]() |
@A888, в цього декілька причин може буть
1. Головна - відкритого достатньо для наявного (прогнозованого) трафіку людей 2. Не вистачає водіїв ратраків 3. Фінвідділ порахував, що так вигідніше 4. хз |
Вони дуже добре заробляють на страхових випадках.
|
@A888, я ніпоні (
|
Цитата:
Катати, як для кінця січня, було :beee: 1 "чорна". Жодної зв"язки червона+чорна ((( 13ті відкриті на 20% (( і таких закритих зон більше чим відкритих. 10-20 % можливо й відкриють але з цікавого там буде стільки же :oops: Андрій Іванович натякає на те що курорту вигідніше продавати страховку ніж відкривати зони де її треба обналічувати :secret: хоча травмувань немало ((( Аномально тепла зима реально шкодить сезону ((( |
Цитата:
Добавлено через 1 час 20 минут Размещаю в этом разделе, более подходящего не нашел. Ищу двоих попутчиков в Доломиты, с 01.03 по 08.03. Хочу ехать автомобилем из Харькова. Могу подобрать по дороге, Полтава, Киев, Львов... Расходы по машине примерно 600 евро в два конца, делим поровну. Хочу воспользоваться этим предложением Доломиты-декабрь, февраль, март - Сторінка 14 - Гірськолижний форум |
Не зрозумійте мене нетак.
Покатав в цілому на Добре 4 з 5ти балів :oops: Зустрів Друзів :friends: погуляв схилами, навіть плуг застосовував :agree: а хтось його майстерно відточував :secret: і прогресував! Нереально уявити як мене впізнавали в чергах чи панорамах, мене б мама не впізнала :unknown: на схилі по походці :mosking: легше. Але 5ф, чорні 16, червоні 13, 15, 8В, 1ші = маст хев ;) для среднего рівня курорту №1 Андрію, Олені, Олександру, Ігорю, Сергію, Роману, Славі Дякую за компанію та позитив :friends: До зустрічі на схилах :good: |
|
@Sheridan,
Спасибо. |
Доповню трохи текстом раніше викладені фотки.
На жаль 2А була закрита. змагання. На 16С, 8, 13 16/чорна/активно працювали снігові пушки. Напевно за пару днів відкриють. Катав 12А, 16А. 13А дуже хороший стан. 5Н непогана. Знаю що скі трекер підбрехує вимірюючи швидкість. На 12А показав 82км /год. Ну по відчуттям 70км.г 17 трасу спаскудили поставили якісь кріптобіржолохотрон. Загородили частину траси і можна безкоштовно поміряти свою швидкість і тіпа якісь кріптобонуси нарахуються за це. Шкода що мало хороших трас відкрито але... Враховуючи погоду. То добре що взагалі є де катати. лише один день покатався. 30 спусків зробив з 11.00 до 17.00 На вечірньому черги були і оскільки 2а закрита то сенсу топтатись в черзі не було. Пішли в сауну. Планую тижня за два три приїхати ще але вже надовше і якшо Бог Снігу Туману і Льоду буде добрим то ще загляну на Драгобрат. Прокат брав в Борисі. Лижі непогані. А боти пластілін. Ціна 700. Немало.... Відчув нагальну потребу покращення рівня катання виправлення помилок, що без інструктора неможливо. |
@ddemitr , в нас тут є інструктори, яких ми всім рекомендуємо. Почни з @Korben Dallas мабуть. Валера шарить. Бери зайняття "карвінг".
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:40. |