![]() |
Ще пару слів про цпх. Спинили чорні разом з зеленими між тернопільською та франківською. Чорний глянув паспорт і звірив базу, сказав що там все норм / в мене бронь/ та й усе. А зелений сверлив баньками машину і мене так ніби я якісь сепар чи ухилянт вже вдягнутий в гідрокостюм з надувним кругом на Тису, а не старий лижник в авто на рівненських номерах ще й з своєю жінкою а не з коханкою😁
Наступного дня їхав на Закарпаття. То в Лазещині паспорт і ВОД дивились. |
Цитата:
Схил розподілили на 2 зони катання :good: і тепер добні не валять від краю до краю 2х зон. фантасти шось там мутять, а циплята як я на тій "кріптофермі" тренують разножку та плуг :agree: :secret: Іноді фантасти там дуркують і блокують прохід, але в цілому не дуже заважають. |
Що б багато не писати, Валєра показує стан і найблищі плани відкриття :agree:
- YouTube |
@Джигит, можна його без звуку дивитись? Бо я не можу (
Підкажи йому, шоб текст накладував на відео. Шо там по відкриттю? Стріляють де? Дякую бро |
@Джигит, не бачив, щоб там хтось валив від краю до краю. Ну крім новачків в траверсах. Ми ніколи не юзали більше половини трасси. В залежності від настрою, ратраку і куди світить сонечко )))
Хто такі фантасти я непоні. Валера чомусь теж бурчав шо 17ту зпоганили. Додано через 49 хвилин Такс, це все якось тре буде перенести в тему Бука. *ставить нагадування бо зараз неначасі |
Цитата:
Нехай водить тих малят 7 та 3ми схилами. Після тесту такої 17 одностайно скажу що так безпечніше. Дурки з 2х зон не хєрячуть людей які їх не бачать :agree: Цитата:
соревнуються равлики з вітром )) головне що там можна трєніть і нам :slalom: Дивіться у темі Бука Відос від інщого Валери = точіть канти, змащуйте лижі :snezhok: |
12 хвилин стисло, солов'їною, з мікрофоном :agree:
Так є тохи реклами, але Українського бренду, у якого доречі є досить норм речі. Головне показує що, де, як. Я можу і без звуку усе зрозуміти ;) |
@Джигит, звідки в тебе 12 хвилин зайвих? ) В нього не солов'їна, до речі. Якась гірська говірка.
|
У темі 1 додатків
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:33. |