![]() |
Подскажите, пожалуйста, кто знает, если не использовал скипас в сезоне 2009/2010 ( по причине травмы), на следующий сезон 2010/2011 он не катит? Или можно позвонить в администрацию и решить это вопрос положительно?
|
Там вроде пишут "Термін придатності: до повного використання".
Добавлено через 12 минут А инфу относительно своего скипаса, сделанных спусков и остатка спусков можно посмотреть здесь Пошук квитка |
Цитата:
Утренняя скидка распространяется только на дневные абонементы тогоже дня. Тоесть ни на вечернее катание, ни на абонемент на следующий день скидка не распространяется. Это другой вид абонементов который нужно покупать за полную стоимость. По скидке можно купить абонемент до 9 утра за (225 грн - в выходные) и он будет действовать до 16-30 того-же дня. Ну и по скидке кажется ещё есть на 2 часа и до обеда. Все остальные за полную цену. |
кто мне точно ответит на вопрос
Все дни 100 раз
Цена : 1323.00 грн. Если его купить утром до 9 часов, то на него будет скидка? Только мне надо точно авторитетно, потому как оказывается у каждого своё мнение по этому поводу.:) |
Цитата:
Добавлено через 2 минуты Цитата:
Ти тут читав? Цитата:
Їдь на Красію :D |
Цитата:
А у тебя? |
У меня тоже "Дійсний до повного використання". Все ОК.
|
На правах офф-топа.
Переглядаю зараз графік проведення акцій у цьому році (Графік проведення акцій попереднього продажу абонементів протягом 2010р. | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати), ознайомлююся із тарифами на наступний сезон і у мене волосся встає дибки: ну і ціни! :shock: При таких розкладає дешевше буде у Європі відпочивати. Але це так, лірика. Основними у всіх їхніх нововведеннях є такі тези: - даний графік проведення акцій є остаточним і не буде змінюватись протягом 2010 р. Тобто, не чекаючи весни, абонементи можна вже брати зараз, хоча і станом на сьогоднішній день ціни, м"яко кажучи, не радують зовсім. - 2010 рік стане останнім коли ми будемо пропонувати акційні абонементи на кількість підйомів. З 2011 р. акційні абонементи будуть доступні тільки на денні опції. Як на мене, це кінець економному відпочинку для широких мас населення: якщо раніше можна було зекономити і викатувати 100 підйомів протягом одного-двох сезонів, тепер ти вже не зекономиш. Так що, шановні, єдиний вихід наразі - це призбирати гроші і затоварюватися вже зараз, поки є можливість. Щось мені підказує, що з наступного року з такою ціновою політикою та тарифами на обслуговування на Буковелі суттєво поменшає клієнтів і даний курорт вже не буде найдешевшим г/л курортом. Але я можу і помилятись.... |
100%
Прийшов до такого ж висновку і замовив 100 підйомів на наступний сезон за 761 грн. З дня на день має прийти поштою :) Цього сезону катав на такому самому але придбаному рік назад по такій же ж акції за 662 грн. Ні разу не пожалів, що купив :) |
Буковель с новой акцией "Cпеціальна акція лояльності «10000»"
Cпеціальна акція лояльності «10000» | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати |
Цитата:
Хороша новина :). |
Что-то я туплю...:secret:
Кто разобрался? Захожу по ссылке, а не вижу анкет для акции "10000".:unknown: Только для покупки "Раніше плануєш..." |
Анкеты скорее не будет до 22.02, т.е. до дня начала акции.
|
Цитата:
|
Цитата:
Буду благодарна за наводку конкурентную по всем ключевым показателям предложеной. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:17. |