Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель скипассы 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4081-bukovel-skipassy-2010-a.html)

Rus 73 03.02.2010 13:48

Подскажите, пожалуйста, кто знает, если не использовал скипас в сезоне 2009/2010 ( по причине травмы), на следующий сезон 2010/2011 он не катит? Или можно позвонить в администрацию и решить это вопрос положительно?

Vyacheslav 03.02.2010 15:26

Там вроде пишут "Термін придатності: до повного використання".

Добавлено через 12 минут

А инфу относительно своего скипаса, сделанных спусков и остатка спусков можно посмотреть здесь
Пошук квитка

Sera 03.02.2010 16:10

Цитата:

Коментар від Bola (Коментар 54372)
Для того, чтобы понять, сколько заплатите, открываете Тарифи на катання | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати, находите соответствующий столбец (у вас это 29-31.01 (пт-вс), значит смотрите столбец "викенд") и вычитаете процент скидки. Покупаете в пятницу по утренней акции скипас на 3 дня - значит 633 грн. минус 20% получается 506 грн/чел. на 3 дня.

Не правильно!
Утренняя скидка распространяется только на дневные абонементы тогоже дня. Тоесть ни на вечернее катание, ни на абонемент на следующий день скидка не распространяется. Это другой вид абонементов который нужно покупать за полную стоимость.
По скидке можно купить абонемент до 9 утра за (225 грн - в выходные) и он будет действовать до 16-30 того-же дня. Ну и по скидке кажется ещё есть на 2 часа и до обеда. Все остальные за полную цену.

ЛёЛё 03.02.2010 19:02

кто мне точно ответит на вопрос

Все дни 100 раз
Цена : 1323.00 грн.
Если его купить утром до 9 часов, то на него будет скидка?
Только мне надо точно авторитетно, потому как оказывается у каждого своё мнение по этому поводу.:)

Albertowych 03.02.2010 19:06

Цитата:

Коментар від H.Vitalik (Коментар 54942)
У мене таке питання, незнаю чи відповідь на нього озвучувалась тут чи ні бо все прочитати дуже лінь:oops::
Чи є в цьому сезоні абонименти на 2 години, і якщо є то скільки вони коштують в цьому сезоні?
На офіційному сайті я такою інформації незнайшов. А питання стоїть ребром - якщо там є такі абонименти і так само як і в минулому сезоні за доступними цінами то їдем на бук на 3 дня якщо нема то для нашої компанії вигідніше тоді вже буде поїхати на Красію.

Їдьте на Красію, таки ліниві. :mosking:

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Коментар від ЛёЛё (Коментар 56521)
Все дни 100 раз
Цена : 1323.00 грн.
Если его купить утром до 9 часов, то на него будет скидка?
Только мне надо точно авторитетно, потому как оказывается у каждого своё мнение по этому поводу.:)

Ти тут читав?
Цитата:

Коментар від Sera (Коментар 56455)
Не правильно!
Утренняя скидка распространяется только на дневные абонементы тогоже дня. Тоесть ни на вечернее катание, ни на абонемент на следующий день скидка не распространяется. Это другой вид абонементов который нужно покупать за полную стоимость.
По скидке можно купить абонемент до 9 утра за (225 грн - в выходные) и он будет действовать до 16-30 того-же дня. Ну и по скидке кажется ещё есть на 2 часа и до обеда. Все остальные за полную цену.

на один пост вище.

Їдь на Красію :D

mopo3 03.02.2010 21:10

Цитата:

Коментар від Rus 73 (Коментар 56407)
Подскажите, пожалуйста, кто знает, если не использовал скипас в сезоне 2009/2010 ( по причине травмы), на следующий сезон 2010/2011 он не катит?

На моих написано "Дійсний до повного використання".
А у тебя?

Rus 73 03.02.2010 23:35

У меня тоже "Дійсний до повного використання". Все ОК.

Jolie 08.02.2010 15:02

На правах офф-топа.

Переглядаю зараз графік проведення акцій у цьому році (Графік проведення акцій попереднього продажу абонементів протягом 2010р. | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати), ознайомлююся із тарифами на наступний сезон і у мене волосся встає дибки: ну і ціни! :shock: При таких розкладає дешевше буде у Європі відпочивати.

Але це так, лірика. Основними у всіх їхніх нововведеннях є такі тези:

- даний графік проведення акцій є остаточним і не буде змінюватись протягом 2010 р. Тобто, не чекаючи весни, абонементи можна вже брати зараз, хоча і станом на сьогоднішній день ціни, м"яко кажучи, не радують зовсім.

- 2010 рік стане останнім коли ми будемо пропонувати акційні абонементи на кількість підйомів. З 2011 р. акційні абонементи будуть доступні тільки на денні опції. Як на мене, це кінець економному відпочинку для широких мас населення: якщо раніше можна було зекономити і викатувати 100 підйомів протягом одного-двох сезонів, тепер ти вже не зекономиш.

Так що, шановні, єдиний вихід наразі - це призбирати гроші і затоварюватися вже зараз, поки є можливість. Щось мені підказує, що з наступного року з такою ціновою політикою та тарифами на обслуговування на Буковелі суттєво поменшає клієнтів і даний курорт вже не буде найдешевшим г/л курортом. Але я можу і помилятись....

Yurkis 08.02.2010 17:17

100%
Прийшов до такого ж висновку і замовив 100 підйомів на наступний сезон за 761 грн. З дня на день має прийти поштою :)
Цього сезону катав на такому самому але придбаному рік назад по такій же ж акції за 662 грн. Ні разу не пожалів, що купив :)

nek 12.02.2010 19:30

Буковель с новой акцией "Cпеціальна акція лояльності «10000»"
Cпеціальна акція лояльності «10000» | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати

Jolie 12.02.2010 19:52

Цитата:

Коментар від nek (Коментар 59089)
Буковель с новой акцией "Cпеціальна акція лояльності «10000»"
Cпеціальна акція лояльності «10000» | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати

Фактично умови цієї акції дорівнюють умова першого місяця продажу (у даному випадку - січня) акції Раніше плануєш — дешевше купуєш 2010-2011 | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати. Тобто це додаткова можливість купити абонементи по "старих" цінах: 169 грн за 20 підйомів/1 день, 761 грн за 100 підйомів і т.п.

Хороша новина :).

Горсвет 12.02.2010 20:02

Что-то я туплю...:secret:
Кто разобрался? Захожу по ссылке, а не вижу анкет для акции "10000".:unknown: Только для покупки "Раніше плануєш..."

nek 12.02.2010 20:07

Анкеты скорее не будет до 22.02, т.е. до дня начала акции.

Jolie 12.02.2010 20:43

Цитата:

Коментар від nek (Коментар 59099)
Анкеты скорее не будет до 22.02, т.е. до дня начала акции.

Згадуючи роботу моєї подруги, яка продає буковелівські абонементи вже 3 роки, там, здається, є стандатна анкета, яку вони на фірмі вже надписують вручну зверху - яка саме це акція. А от як це виглядає в інтернет-магазині - не маю уявлення, ніколи цим не користувалась.

Эмми =) 16.02.2010 19:40

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 57904)
На правах офф-топа.

Переглядаю зараз графік проведення акцій у цьому році (Графік проведення акцій попереднього продажу абонементів протягом 2010р. | Буковель - гірський оздоровчий курорт Карпати), ознайомлююся із тарифами на наступний сезон і у мене волосся встає дибки: ну і ціни! :shock: При таких розкладає дешевше буде у Європі відпочивати.

Але це так, лірика. Основними у всіх їхніх нововведеннях є такі тези:

- даний графік проведення акцій є остаточним і не буде змінюватись протягом 2010 р. Тобто, не чекаючи весни, абонементи можна вже брати зараз, хоча і станом на сьогоднішній день ціни, м"яко кажучи, не радують зовсім.

- 2010 рік стане останнім коли ми будемо пропонувати акційні абонементи на кількість підйомів. З 2011 р. акційні абонементи будуть доступні тільки на денні опції. Як на мене, це кінець економному відпочинку для широких мас населення: якщо раніше можна було зекономити і викатувати 100 підйомів протягом одного-двох сезонів, тепер ти вже не зекономиш.

Так що, шановні, єдиний вихід наразі - це призбирати гроші і затоварюватися вже зараз, поки є можливість. Щось мені підказує, що з наступного року з такою ціновою політикою та тарифами на обслуговування на Буковелі суттєво поменшає клієнтів і даний курорт вже не буде найдешевшим г/л курортом. Але я можу і помилятись....

Сделав все расчеты, просчеты анализ рынков, склонов и тд. неоднократно приходила к выводу где вы покатаетесь на лыжах 5 полных дней, + 6 ночей и это вам обойдется в 150 евро? Следует отметить, что в данную цену входит дорога Киев-Буковель-Киев, проживание 6 ночей, скипассы.
Буду благодарна за наводку конкурентную по всем ключевым показателям предложеной.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:17.