Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель сезон 2010 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/4119-bukovel-sezon-2010-a.html)

Roman111 23.12.2009 19:11

Найкраще паркуватися до 8-ї години ранку - можна вибрати любе місце.

Решта залежить від кількості трас, що працюють, та тих серед них, які Вам більше до вподоби.

Мені подобається парковка біля 5-го підйомника. Зранку можна непагано катнути трасу любої складності, а при появі черги втекти чи в сторону 2-го чи 8-го підйомника. Звідти ж недалеко до 2-го пройтися пару хвилин, якщо що. Серед мінусів те що достатньо велика черга під обід, якщо повертатися до машини.

Можна паркуватися під 14-м підйомником, але потім важко виїжджати, якщо є пробки.

В багаторівневому паркінгу досить зручно у разі негоди, але підлога слизька в ботах ходити.

Skyclub 23.12.2009 21:59

Bola, несколько спорный у вас отчетик...мы тоже там были - все же положительные эмоции перевешивают.
У читывая, что снег был только там в итоге-Буку-зачет.
Соляра - даже на WOG залили смесь летней и зимней - и сказали после расчета!!!
Мы влили присадку -никаких проблем при -22. Всегда возим с собой.
Я привез группу 24 человека - всем открытие сезона очень понравилось.
Ну тесно было днем, но утром и под конец - вообще не было очереди.

Natusik 23.12.2009 22:52

извините, но дублирую сюда свой пост из биржи, думаю что тут он быстрее надет отзывы.
Дело в том, что у моих друзей случился трабл и они решили не ехать с нами в Буковель.

В связи с этим есть один двухместный номер в гостинице "Магия Карпат" на период с 11.01.10-15.01.10 (четыре ночи). Вся наша толпа размещается в "Скай отеле" , который вроде рядом возле "Магии Карпат", так что можно будет присоединится к нашей многочисленной толпе как на склоне :friends: так и на вечерних вылазках в местные заведения (если мы туда доползем конечно):beer:, или быть без нас :wink:, на выбор.

все подробности можно почитать тут или в личку.

Palestinec 24.12.2009 11:24

Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 47221)
Bola, несколько спорный у вас отчетик...мы тоже там были - все же положительные эмоции перевешивают.

Я это, хочу сказать, что по поводу отчетика не стоит наезжать на Bola. Это мой отчет, который Bola с моего согласия запостил сюда с нашего маленького общего форума, за это ему только спасибо надо сказать :Bravo: А то, что мой отчетец вышел не совсем скажем так позитивненький, ну это чисто мой субъектив. Таким мною был воспринят курорт в начале этого сезона. Просто ожидания намного превзошли реалии, вот и все. Хотелось большего, того, что было в разгар прошлого сезона, когда я для себя открыл Буковель :skiing:

Vols 24.12.2009 12:02

Сьогодні на Буці. Споч. був легкий дощик. Зараз дощить без перестанку. На верх. станціях більше, на нижніх станціях ніби трохи менше. Траси вже ніякі. Боян, але "всеодно краще ніж в офісі" :)
Імхо, за таких умов до вихідних нічого не доживе :(

П.С. Хоча при великому бажанні в норм. одязі катати можна (шо ми і робим) :)

Mudrik 24.12.2009 12:40

Ну все, досить, з мене вчора вистачило дощу.:evil: Сухого місця тільки пошуати. Катав весь день, це другий раз за мою історію на лижах. Перша була того року, але ж це закриття тоді сезону, а не початок і дощ тоді не такий лив. Всі ці мембрани до одного місця, тут хіба що тільки дощовик допоможе!
Плюс тільки в тому що, задоволення я отримував від катання, на трасах була каша по якій досить непогано карвити, краще ніж по леді.:good: Запустили 11 підйомник. Народу вже після 13:00 практично не було. Я вистояв до 15:00, після чого прийшлося зійти з трас:komok:, бо вже відчув що горло дере.:crazy:
Після смачної вечері з гарячим борщиком тєло зігрілось і можна було їхати "нах гаузе". Позвонили з Чернівців, там випав теж дощ, але мороз - 5 і зразу ж все замерзло, на дорогах простото жах (справжній каток), такого давно не спостерігали, рухатись не можливо. Але поки ми доїхали, дороги посіяли і все розбилося.

vovashults 25.12.2009 11:36

може хтось напише чи стоіть приїзджати на суботу або неділю,сніг ще лишився?бо в суботу вже кращу погоду передають Утро Пасмурно, снег 0° 674 7 94 -4°
День Пасмурно, небольшой снег -1° 677 8 94 -6°
Вечер Облачно, небольшой снег -2°
неділя-Ночь Пасмурно -1° 677 3 88 -3°
Утро Пасмурно 0° 675 5 78 -2°
День Пасмурно -1° 672 6 85 -5°
Вечер Пасмурно, снег -2° 670 8 95 -6
понеділок-Ночь Пасмурно, небольшой снег -1° 668 5 98 -4°
Утро Пасмурно, снег -1° 669 5 98 -5°
День Пасмурно, небольшой снег -4° 670 7 96 -8°
Вечер Пасмурно, небольшой снег -4°

dudunyk 25.12.2009 13:49

Цитата:

Коментар від vovashults (Коментар 47565)
може хтось напише чи стоіть приїзджати на суботу або неділю,сніг ще лишився?

Смотрим вебкамеры, прогноз на пятницу-субботу-воскресенье и делаем выводы.

vovashults 25.12.2009 16:09

Цитата:

Коментар від dudunyk (Коментар 47584)
Смотрим вебкамеры, прогноз на пятницу-субботу-воскресенье и делаем выводы.

Я ОТОМ ЧТО КТОТО НАМЕСТЕ ОПРЕДЕЛИТ И НАПИШЕТ.А ТО НА ВЕБ ЕТО КАК .....А НАДО ПОЩУПАТЬ!:komok:

Злой бобёр 25.12.2009 17:05

Цитата:

Коментар від vovashults (Коментар 47618)
Я ОТОМ ЧТО КТОТО НАМЕСТЕ ОПРЕДЕЛИТ И НАПИШЕТ.А ТО НА ВЕБ ЕТО КАК .....А НАДО ПОЩУПАТЬ!:komok:

Я бы не рисковал, но все это зависит насколько высок уровень снеготоксикоза. Лично мне повезло и я свой уровень намного понизил на прошлых выходных.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:56.