![]() |
там який спуск? Червоний, Чорний? Ну Крутий спуск чи ні?
|
Цитата:
Буковель - Форум З.І. Як на мене, особисто, то Буковель не є фрірайдним сайтом. Купа підготовлених трас. Траси - на любий смак. Є круті та горбаті, а є і простіше. Якщо душа бажає фрірайду, то прямуй на Драгобрат. |
Цитата:
|
Для меня Буковель и фрирайд не вяжется совершенно, не спорю, при желании и там что-то сообразить можно......можно и на "ретраченных" склонах Подобовца карвить :slalom:... просто всё сказывается в сравнении. Мне разок на Буке повезло, при чём в марте....снежку подвалило, все закрытые трассы были мои:girl_dance:....а разок ооочень не повезло, был бетон и я на фрирайдной лыже.....сказать шо то капец- это тупо промолчать!!!!:crazy: Мои 50 кг не продавливали ничего....скорость набиралась моментально....три дуги и ты внизу....а потом вихляеш, чтоб скорость сбить...
По сему, дабы погурманствовать, рекомендовано: - следить за прогнозами; - возить пару лыж (собственно, что и делаю уже пару сезонов); |
А если на Буке траса закрыта то почему она закрыта? И можно вопше как нибуть на ней сехать??
|
якщо захотіти ,то і в космос можна полетіти.
|
Katerynka-Цікаве питання.... ну якщо розглядати саме поняття "фрірайд" як катання поза трасою- то воно, однозначно, існує навіть на Буковелі)
Під опорами, між лісами... але, треба добре знати місцевість. Одного разу, знайшовши "нову" трасу, прийшлось пів години вибиратись до підйомника. Самий мій крутий фрірайд на Буці)))) Не забуду того вибирання) |
Особисто для мене Буковель - це курорт "підвищеного" сервісу і комфортного катання (якщо в порівнянні на інші українські схили).
Туди потрібно приїзджати машиною, з багажничком, витягнути свої Speedwave, ліниво подивитися на схил, на черги. Потім - відпахати 20 спусків карвінгу до відпаду колін, пообідати у Фільварку внизу під 12, а у вечері - сауна і віскарік в готельчику. Наступного дня - повторити. А райд - це зовсім інша пісня! В ньому є свій характер, підхід так би мовити. Інші лижі і снаряга, інша компанія, інший "курорт". Потрібно вистежити паудер, як лев антилопу, потовктися в електричці і дизелі на дерев'яних лавках, потім - вибратися на гору за пів-дня, відчути себе, як господар світу на вершині, де більше крім тебе навкруги нікого і все таке первинне і нетронуте! Розписатися на білосніжному схилі, відчути, як пливеш по цілині, а вона із своєю прохолодою тане у тебе на обличчі :) А ввечері, з відчуттям прожитого неповторного дня, в колі таких самих чокнутих друзів, з пивком обговорити, що оце, насправді, тільки і має значення :) Вибачайте, якщо не по темі, надихнуло. Ех! :) |
Цитата:
- покрытие трассы недостаточно хорошее; - состояние трассы небезопасно для катающихся (подчёркиваю - состояние, а не сложность трассы); - на трассе могут быть нежелательные предметы (крупные камни, ветки и т.д.); - трасса подготовлена к предстоящим соревнованиям. Цитата:
|
))) Мне интересно что будет если я поеду в нетрасы?? (Фрирайд)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:20. |