![]() |
Есть фрирайд в Буковеле, есть. После хорошего снегопада некоторые "секретные" чёрные трассы не ратрачат - нет смысла.
Там всё отлично - и градус и ширина. Камней, правда многовато :( |
Цитата:
ПРо фрірайд на Буковелі. Взагалі саме слово і поняття "фрірайд" кожен трактує по своєму. Для когось це Говерла\Ай-Петрі чи Кавказ а для когось катання під опорами Буки. Маючи твінтіпи сам дуже часто люблю катнути на буці поза трасами, по-під опори, по закритій 15, по 12 лісом, тощо.Та навіть на "чайникштрассе" після снігопаду можна весело пострибати на стіну з гарматами. Пригаючи карнізи на 12 сильно пошкодив звязки ключиці, болить зараза до сих пір. Але не знаю де ще можна весь день катати за 50 грн??? В минулому році поїхав на Драгобрат, плювався потім два тижні, голольод на головних схилах , фірн на Жандармі... ледве відловили фан біля метеостанціі. А грошей потратили в рази більше. Цим постом я нікого не агітую катати на Буці поза трасами але елементи ФР частково там присутні. |
У темі 1 додатків
|
На Буковелі після сильних снігопадів катати фрірайд можна багато де. По закритих трассах цікавіше і безпечніше. А от під опорами підйомників є ризик налетіти на пеньок чи якусь залізяку.
Минулого сезону Ispanez фрірайдив під опорами 5F і на щось напоровся (здається це була велика брила льоду). В результаті падіння зламав палець на руці і через це не катався весь січень 2009. |
Ну ф принципі палець можна зламати і на трасі)
а фрірайд завжди ризик, і на закритих трасах можна щось собі зробити, ми з Катаринкою коли заблукали і траса закінчилася, там теж було небезпечно!!! соррі за офтоп ризик є завжди треба старатися його мінімізувати!!! |
Буковель не розглядає частину схилу "під підйомником",як катабельну,тому туди часто ратратчики згортають лід...там не чистять схил від пеньків..якісь ящики під пушки,тому це досить небезпечно!
і тому перш ніж туди поїхати слід розуміти,що - це ризик! Так січень в мене повністтю вилетів з катання,було зломано 2 кістки кисті(( напоровся на велику брилу льоду,яку не було видно з під снігу( |
это была судьба, Испанец. относись к тому случаю так, что он спас тебя от намного более серьёзной травмы.
к сожалению или к радости, настоящий фрирайд и "береженного бог бережёт" - вещи не очень совместимые. настоящий кайф именно за гранью. адреналин - гормон страха, помнишь? |
Seridan)...дядька а ты помниш как я на Драге кисти поламал)?!)
тоже судьБа) Ispanez : згадай як ми в цему році на Петрос піднімались,теж було небезпечно але лізли)))) |
2 Sheridan - так це дійсно доля,адже я летів шиєю вперед вниз схилу,якби не виставив руку,то наслідки могли б бути інакшими...
2 Celentano - небезпеки теж бувають різними...(тут можна багато писати..) і взагалі екстремальний спорт передбачає небезпеку,просто слід її тверезо оцінювати! А також знати,що є фактори,які від тебе не залежать(таж брила під снігом) але всерівно я буду цим займатися,адже саме в ці моменти я відчуваю повноту буття)) |
Фрірайд є-під опорами 5-ки,1-ї,16-ї D,і під опорами 16-ї,короткий участок на 11-а.
Добавлено через 2 минуты найкайфовіший був позаминулого року на опорах на першому,-тепер там кущі виросли.....лижі путаються.... Добавлено через 2 минуты На 12-му під опорами..... Добавлено через 49 секунд вельвет-гімно-пухляк вєсчь!!!!! Добавлено через 3 минуты Кстати 11-С хватает фрирайда до 10.00-тупые бордеры тупо сглаживают.....сами не гами и другими не дами ......чайники кароче. Добавлено через 3 минуты Гавно кароче вельвет,неинтересный,-пухляк-что-то!!!!!!!Все едут по вельвету-по пухляку -единицы-и мне это нравицца!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:16. |