![]() |
Цитата:
Кохана. Безпечної всім каталки. |
Цитата:
а сьогодні буа найкраща відлижна каталка. Сонце, тепло, траси зранку були жосткуаті, а потім знову стали могульними. Катав з Катеринкою та її батьками. Вкатався вдрова. Познайомивсь з Скарамушем - привіт:preved: Катанням та лижами задоволений на 200% |
Можливо комусь потрібна така інфа. http://i.piccy.info/i5/67/81/968167/SDC15364_800.jpg
|
Як проїзджати горби зі штучного снігу?
Вертався по чайник-штрасе з дальніх - ледве зїхав. Лижа "типу могулем" взагалі не хотіла повертати, просто грузла в каші, хоча на 8A на жорсткому розковбасі все було тіп-топ. |
Цитата:
ПС ...... і наглим голосом крічал ПівоСан - "дайтє мніє бугри" .... він ще не був на 14-тій - лєжбіще котиків після обіду (с) голос за кадром у фільмі 17 миттєвостей ..... весни? :D |
ТролЯ, де ви на Тростяні кашу зі штучного снігу бачили? :D
ЗИ. На Тростяні я буваю більше ніж 2 дні :wink: |
Я вот смотрю по отзывам, на этих выходных на Буке было тепло и каша. Но..... Смотрю вебки, дык там показывает стабильный минус. Хоть -1, но минус. И вроде как особо бугров не видно...
Это что ж получается??? Вебки все приукрашают??? |
Цитата:
|
Откатали 4 полноценных дня, ожидал от трасс худшего состояния. Народу на склонах тоже не много (котики-не в счет) Соответственно, удовольствия-море!
Хорошая компания в хорошем месте - что еще надо! Познакомился и катнул с Альбертовичем и Рыжиком. Респект и уважуха по всем вопросам!:good: Горсвет меня поймал по форумной наклейке на шлеме-приятно было познакомиться! Ну и где, как не там встретить Скайклаба! Особенно когда кроме Бука нигде нормального снега нет! Бугры-нормальные, учебные к вечеру. :agree: |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:01. |