![]() |
Мдааа...
Больше "против", чем "за" :bad: :sleepy: :No: |
:cry: :cry: :cry: nu ochen dorogo i tolko odin vopros pochemu :bad:
|
катався в Буковелі в неділю і понеділок:
Приїхав в неділю після обіду - в касі дізнався , що в понеділок будуть працювати всі 4 підйомники ; вирішивши понеділок присвятити катанню на "чорній" трасі 4-кріселки 2 години відкатав на бугелі і поїхав відпочивати до готелю... Приїхавши в понеділок зранку зпершу був здивований непрацюючим бугелем , підхожу до каси - в нас профілактика до обіду" - яка ж профілактика - на схилі крім вас в касі нікого немає" - нічого не знаю , працюєм з 13-00... - а що працює зараз ? - 2-х і 4-х кріселки, можете купити в мене проїздний і кататись там... Відчувши , "щось тут не те" - поїхав до 2-кріселки , там касирка "ощасливила" новиною що на Буковелі вже почалось свято і ціни на катання теж святкові ...Вислухавши "байку буковельську" що 4-х кріселку ось ось включать придбав абон на цілий день і вирушив на 2-х крісло щоб згодом переїхати на 4-х крісло Піднявшись - мерщій до 4-кріселки а ТАМ: -сьогодні працювати не будем - в нас профілактика... -ви що жартуєте , в касі сказали що будете працювати !!! -нічого не знаєм - наказ начальства... Йшов назад пішки і ПРОКЛИНАВ цю довбану Буковель !!! (Коню зрозуміло , що не включали по одній банальній причині - мало людей...) Пів дня катався на 2-кріселці , де після 3 спусків вже "тошнить" від нудьги (особливо коли половину траси треба розганятися щоб докотитись по інерції до підйомника) з розумінням що викинув немалі гроші "на вітер"(добирання+проживання+харчування+катання=650 грн.) Згодом, дочекавшись першої години переїхав на бугель- а там ще не просинались ! Роздуплились десь через півгодини - видно неозброєним оком чекали поки народ назбирається. От такий зіпсований відпочинок..... :bad: |
Знаю, крейзи идея, А может объявить байкот буковелю?
Всеравно больше ПРОТИВ чем за. :sleepy: |
не-а, "за" намного больше, чем "против" - напр. отдых в кресле между спусками - так что бойкот - это из области фантастики :-)
|
Ну, я ж предупредил - Crazy idea. Но всеравно "против" всеже больше. Как по мне.
|
Ре: UncleStas
Знаешь, тут же не в бойкоте дело, курорт вроде сделали нормальный (не скажу Европейский, бо еще расти и расти), а менталитет по прежднему совковый! Ведь в любой стране...Пример... Три года назад, Словакия. Ясенска Долина... НГ... Малоснежье во всей Словакии. Крышу срывает хочется катьтся. Ночью ввалил -10. Словены засыпали пушками всю гору, и укатали ее... а утром +5 и дождь. Да не слабый дождь... Мы премся на горку, бо крышу срывает, сезон еще не открывали... Нас пятеро!!! На кресло!!! Приходим, подъемник стоит... Но касса работает... Только первый человек покупает билет, включают подъемник... катаемся пятером где-то час, потом глядя на бешенных хохлов промокших до нитки, но уверенно прущихся наверх вновь и вновь, подтягивается местное отдыхающее население... Вот такая история... |
Спасибо! Все правильно. Именно это я и хотел сказать. Не в бойкоте дело, а в отношении. И насколько все это разумно. Получать 300%-ю прибыль? Не те времена. Но... . У меня иногда создается впечатление, что горнолыжные курорты одолжение делают. Возможно, когданибудь и совок кончится.
|
для того чтобы закончился совок - нужна конкуренция...
чем больше курортов, тем больше их владельцы будут бороться за лыжников... |
Семнадцатого числа на Буковели случилось ЧП - остановка двухкреселки с людьми на "борту" на 4.5 часа - говорят людей эвакуировали с кресел и особо пострадавших нет ! Интересно был кто свидетелем этих событий ???
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:39. |