![]() |
Цитата:
|
vorigg, может к - Алексею обратишься, у него дни есть Продам: абонементи на буковель, 10 грн./підйом. - Спорт Сток | Спортивная Биржа
И разы, цена не плохая и находится я так понял по пути +- Классный парень |
Не всё потеряно, господа. Буковель официально заявил, что катать вот тут можно. И скипассы не заберут. ИМО, очень неплохое внетра место там.
Bukovel Third Drop - YouTube |
Цитата:
может что и изменилось, но меня 2 раза предупреждали под первым, но не блоканули, так как работники канатки были |
Sheridan, а если патрульные остановят, чьим именем их пугать?
|
Цитата:
|
Цитата:
десь маю скіпас на 2 підйоми, треба буде спробувати. заодно і дізнаємось, чи знають у лижному патрулі про фейсбук :) ЗІ. вже колись розповідав цю історію на форумі, але ще раз напишу. поставили ми лічильники на воду, приїхала тьотя з водоканалу ставити пломби. пояснювала мені, куди дзвонити і диктувати покази лічильників. я її перебив і кажу "та у вас на сайті можна вносити покази". її реакція "У НАС Є САЙТ?!" |
Маю три вільних місця в машині Івано-Франківськ-Буковель, виїзд 11.02 в 7-00, назад в неділю після обіду. Мій моб. 0973450203 - Олексій. :beer: , можу взяти тільки в одну сторону...
|
Цитата:
|
ищу попутчиков на Бук выезд 12,02 в 8 утра из франковска ж/д вокзал приезжих встречу ,4-5 чел на авто VOLVO 740 есть багажник для лыж 0504330351
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:46. |