![]() |
Цитата:
ибо именно такое и формирует это: Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Есть вот такие http://emarket.ua/objavlenie/stelki-...om-IDZkNz.html
|
На сайті Буковеля в новинах про "Безкоштовне заняття з інструктором" є такий пункт: "Загальний огляд стилів катання та можливостей для прогресу на гірських лижах - перспектива (початковий рівень, повороти різного радіусу на різноманітних схилах, карвінг, фрістайл, фрірайд)". Зацікавило. Що, на Буковелі з'явилися можливості фрірайдного катання?
|
Цитата:
|
Сегодня на Буке валил снег, и на удивление людей было мало (как в будние дни) - что на 5ке, что на других подъемниках. Наверное, низкая температура людей напугала.
Дитё (13 лет) из нашей компании хотело пойти на Слалом-кагалом - ему, слава Богу, не позволили принимать участие при регистрации. Кто был, какие впечатления? |
а в ответ тишина
|
Цитата:
Цитата:
|
В мене є дуже нескромна просьба до тих,хто в даний момент на Буковелі:
завтра їду туди і невистачає 1-го абонемента.До 9.00 не встигну. Може хтось зміг би купити картку на 1 день по ранковій акції,ну щоб я зекономив трошки:) Гроші можу скинути сьогодні на приватівсьу карточку,або віддати завтра при зустрічі. З мене:beer: Якщо хтось має таке бажання і можливість мені допомогти - пишіть в приват. Наперед дякую. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:47. |