![]() |
kyxap, здесь с радостью примут новичков, умеющих читать перед тем, как писать. Новичков, не настолько категоричных в своих суждениях, кторые, в данном случае, противоречат опыту всей части Форума, катавшего в те дни на Буке.
Я бы увидел раньше - вообще снёс бы тот коммент про "невозможно кататься". Нафиг оно надо ваще? |
|
Цитата:
|
зачотно катнув сьогодні. Ездить можна везде, особливо по чорних. Був снігопад.
|
Посмотрел Буковские ВЕБки. Почти все снегом залеплены, Праздник продолжается!!!
|
Буковель. 30 березня 2012 р.
Для кінця березня – непогане катання. Я би поставив оцінку 3+. Зранку жорстко, потім відпускає, і після обіду починаються горби. Траси були різні – від хороших 16-тих до вбитої з самого ранку 5В (вона потерпає від сонця). Деякі ідеально поратрачені, летіти по них у 9 ранку – величезне задоволення. Інші підготовлені гірше, можна у дузі спіймати грудку льоду або перепад рівнів від ратрака. На 5Н пару разів так трусонуло, що ледве зуби не повилітали. Але потім, запам’ятавши ці підступні місця, спускались спокійно і із задоволенням. Рятувальники і інструктора казали, що сьогодні вже комфортна каталка, перед тим декілька днів було набагато гірше. Найвеселіше – це погода. Спокійна і приємна зранку (легкий морозець), дуже різноманітна пізніше. То льодяна крупа січе обличчя, то світить сонце. І так весь день. Після обіду, поки смажили у Юрибайка м'ясо, за півгодини випало пару сантиметрів свіжого пухляку. І тут же він почав топитись. Черг немає, катання нормальне (хоча новачкам співчуваю), ціни також радують. А основне – радий був побачити друзів. PS. Шукав наст – не знайшов. |
Каталка сьогодні була шикарна!!! Ті хто сумніваються їхати чи ні,нехай дальше собі сумніваються.
А їхати дійсно варто !!! Снігу валом. Ще й сьгодні весь день підсипало. Снігопаду з таким різним снігом я ще не бачив. В обід було враження що з неба падає перетертий пінопласт, по якому лижі недуже хотіли їхати. Стан трас нормальний. Особисто для мене комфортно було на 13а,в,с. 15 (всі), та 5е. Після 14:00 на більшості трас був реальний росколбас і бугрі, стало важче катати. Але це нормально весна все ж таки!!! Сьогоднішній день приніс багато позитивних емоцій!!! Зарас сиджу дома в тілі приємна втома попиваю вино і перелистую в па'яті фотографії сьогоднішньої каталки. |
Круто з вже повністю весняного Ужгорода потрапити знову у сніг!
П.С. може в когось є зарядне для нокії зайве/не дуже потрібне на пів дня? а то своє забув, а в буку ще два дні ну або просто покатати разом, бо я ще й без компанії (поки моб не розрядився повність 3806З12О816О або на схилі синій куртяк,зелені штани+червоний борд) |
пять секунд тому поклав ше одну фото до колекціі "касок". Фотав здалеку і швидко , бо з чим чорт не жартує. А може то учень Кличка ? ))
http://photo.qip.ru/photo/jurabike/1.../173784642.jpg |
Сегодня приехали из Киева на закрытие сезона. Каталка вполне нормальная. Уже повстречал людей с форума в очереди за чаем. Прювеееееет.
А снег то идет... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:13. |