![]() |
- в буковельском сильно дорого - в Египте от 350$ усё уключено :pleasantry:
|
Цитата:
|
MIC, Спасибо за инфо.
|
Цитата:
Продаж абонементів за всіма поточними акціями ТК "Буковель". м.Івано-Франківськ, пересилка в будь-яку точку України 0971423880 PS; Мопед не мой :mosking: |
Нові акції спонукали мене передивитись буковельські абони,які є вдома.
Ітого: 15 днів всі дні крім святкового сезону 6 днів осінь-весна Це на двох,на мене і дружину. підсумок:цього року тратитись на абони на бук небуду!! П.С. Е ще абонемент,який куплявся в 2008 році на 20 днів(там ще 6 лишилось) і ціна його була 1209грн.-оце акція.:good: |
Цитата:
Математика на 2008р. 1 USD = 4,5грн. (точно не пам'ятаю, але близько цього). 1 скі-пас (20 днів) = 268 USD. 2011рік, квітень. 1 скі-пас (осінь-весна, 10 днів, всі дні) = 960грн. 2 = 1920грн. = 240 USD. Та і ті долари вартували більше сьогоднішніх. Інфляція по гривні склала більше ніж 70%. Виходить не так категорично, що то була супер-ціна.:pleasantry: |
20 днів - всі дні крім святкового сезону,а привязувати все до долара не вважаю за потрібне.
Добавлено через 19 минут Ітак рахуємо: 10 днів економ - 2424грн=300у.о відповідно 20днів - 600у.о проти 268у.о. здаеться суттєва різниця:) |
Великої різниці від цього не є. А акціями і цього року непоганими можна скористатися, щоб заощадити. :slalom::boarder:
Сорі за оффтоп. 2vorigg Я ж писав: "напевно", бо так виходило із контексту поста. Інфу потрібно дописувати повну, а вже потім і ставити "не согласен":ok: |
Цитата:
Так що без образ... |
Подскажите, мечтателю, экстра дни - даются только покупателю абонементов на высокий сезон? По акции - Все й одразу - их нет?
Кто нибудь уже купил абонементы, на низкий сезон, по новой акции? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:14. |