Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Буковель (https://extreme.com.ua/forum/36-bukovel/)
-   -   Буковель скипассы 2012 (https://extreme.com.ua/forum/bukovel/9890-bukovel-skipassy-2012-a.html)

wissem 30.11.2011 08:55

Ребята вы еще побольше пишите, чтоб Бук все учел и ввел в действие, ага. :)

Rio 30.11.2011 09:58

Еще можно по ДНК определять:crazy:.
Подходишь к турникету, плюнул на какую-то штуку...есть в базе - прошел. И карточки носить не надо.

wissem 30.11.2011 10:25

Цитата:

Коментар від Rio (Коментар 141347)
плюнул на какую-то штуку...

нет, не так, будет стоять проверяющий, менеджер по плевкам, и ловить плевок для проверки :)

Jennifer 30.11.2011 13:31

Цитата:

Коментар від wissem (Коментар 141333)
Ребята вы еще побольше пишите, чтоб Бук все учел и ввел в действие, ага. :)

такая крупная и перспективная организация, как Буковель, наверняка имеет своих бизнес-консультантов или вообще толковых и здравомыслящих людей, так что этот вопрос у них давно обсуждаем, и кроме как попугать людей фотографией к вип-скипассу, в данных условиях они ничего не придумали.

narayan 30.11.2011 14:21

Не думаю що будуть перевіряти по фотографіях кого попало, швидше за все аналізуватимуть статистику використання картки, якщо вона використовується підозріло часто, тоді її "помітять", а при наступному проходженні через турнікет на ньому загориться індикатор, і тоді вже перевірять, власник це чи ні. Дуже просто, ефективно, і не створюватиме дискофорту для інших.
Я розумію що правила поміняли заднім числом, але не думайте що це тільки з ВіПами так, у них такий стиль бізнесу, хто в "темі" той зрозуміє про що я говорю...
А прокатчики по великому рахунку нічого не втратили, за попередній сезон хіба що лінивий не відбив вкладені у ВіПи кошти...

mladost 30.11.2011 19:41

Це нагадує пільговиків у маршрутках-місця не займає-а не беруть бо пів маршрутки свобідна-а пільгові зайняті.Так само і тут-Яка різниця хто катає?Купимо на двох,скинемся!Я один тиждень-ти другий, робочий графік не співпадає....Бук гроші отримав-бо проплачується наперед за послуги яких ти ще не отримав.це вже добре для їхнього менеджменту.це такий їхній КредитЯкщо ми скинемось на ВІП вдвох-на дві фотографії-низя?Я у кріслі два місця не займаю!

EZ 30.11.2011 20:18

Цитата:

Коментар від narayan (Коментар 141413)
якщо вона використовується підозріло часто

А если человек живет рядом и катается каждые выходные, то что - преступник?

MIC 30.11.2011 23:22

Цитата:

Коментар від EZ (Коментар 141488)

Да хоть каждый день.
Проверят разок-второй, идентифицируют, удостоверятся и отпустят наградят.... "грамотой":girl_haha: или еще одним ВИПом.
Не идентифицируют - задержат отнимут ВИП и накостыляют:punish:

narayan 01.12.2011 10:38

Цитата:

Коментар від EZ (Коментар 141488)

Не злочинець, а везунчик :D , МІС написав вірно раз-другий перевірять і більше чіпати не будуть.

jag787 01.12.2011 11:08

как вы себе это все представляете,врывается охранникв толпу,вытягивает парня с середины и заставляет снимать маску,балаклаву,шлем:ROFL:или как они эти фото смотреть будут?))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:26.