![]() |
Ребята вы еще побольше пишите, чтоб Бук все учел и ввел в действие, ага. :)
|
Еще можно по ДНК определять:crazy:.
Подходишь к турникету, плюнул на какую-то штуку...есть в базе - прошел. И карточки носить не надо. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Не думаю що будуть перевіряти по фотографіях кого попало, швидше за все аналізуватимуть статистику використання картки, якщо вона використовується підозріло часто, тоді її "помітять", а при наступному проходженні через турнікет на ньому загориться індикатор, і тоді вже перевірять, власник це чи ні. Дуже просто, ефективно, і не створюватиме дискофорту для інших.
Я розумію що правила поміняли заднім числом, але не думайте що це тільки з ВіПами так, у них такий стиль бізнесу, хто в "темі" той зрозуміє про що я говорю... А прокатчики по великому рахунку нічого не втратили, за попередній сезон хіба що лінивий не відбив вкладені у ВіПи кошти... |
Це нагадує пільговиків у маршрутках-місця не займає-а не беруть бо пів маршрутки свобідна-а пільгові зайняті.Так само і тут-Яка різниця хто катає?Купимо на двох,скинемся!Я один тиждень-ти другий, робочий графік не співпадає....Бук гроші отримав-бо проплачується наперед за послуги яких ти ще не отримав.це вже добре для їхнього менеджменту.це такий їхній КредитЯкщо ми скинемось на ВІП вдвох-на дві фотографії-низя?Я у кріслі два місця не займаю!
|
Цитата:
|
Цитата:
Проверят разок-второй, идентифицируют, удостоверятся и Не идентифицируют - |
Цитата:
|
как вы себе это все представляете,врывается охранникв толпу,вытягивает парня с середины и заставляет снимать маску,балаклаву,шлем:ROFL:или как они эти фото смотреть будут?))
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:26. |