Цитата:
Коментар від julka
(Коментар 109713)
благодарю за ответ! да, нахождение его очень удобно и интересно! Хотелось бы узнать побольше о нём. Как условие, питание?
|
Відгуки про "12 місяців" є на цьому сайті - 12 месяцев 2* отзывы (Драгобрат) - отзывы об отеле 12 месяцев 2* . Здебільшого вони позитивні; у минулому році якісь розгнівані туристи на всіх форумах розповідали жахи про те, як їх виселяли з цього готелю хамовиті власники, однак, я думаю, швидше за все це перебільшення і одиничний випадок.
Готель і насправді знаходиться найближче до трас, можна навіть сказати - між нижніми станціями "ВЛ-1000" і "Доппельмеєра", вище від "Казки Карпат" (Едіка) і "Вотавілю". Виходите із готелю і одразу з"їжджаєте до "Курятні".
Ніколи не відпочивала там, однак добре пригадую літо 2009-го, коли він власне будувався, причому дуже швидко та ударними темпами.
http://data9.gallery.ru/albums/galle...389563-400.jpg
Загалом усім хочу дати таку пораду - завжди сприймати відгуки не як 100%-ну інформацію, а як суб"єктивний погляд на речі. І з кількості таких суб"єтивних висновків виводите середнє арифметичне, тобто коєфіцієнт кількості позитивних відгуків. І завжди брати до уваги те, що є такі моменти, як специфіка національної кухні (яку хтось любить, а хтось ні), звукоізоляція (якої насправді немає у 98% усіх карпатських готелях), конкретні вимоги до комфорту.
Саме тому я колись зареклася конкретно щось радити людям, так як кожне по-своєму розуміє свій відпочинок. Для когось і карпатський чай із трав - це баланда, і для них краще "Ліптон" у пакетиках, і справжній бограч є жирною та гострою похльобкою, та що "на вкус и цвет - товарища нет".
|