Цитата:
Коментар від Gagaryn
(Коментар 265552)
Спасибо, не знал, поднял вверх.
NBomb,
Тарас, подсобираю инфу и попрошу тебя влепить на карту наличие инета по ряду отелей, критерий важный.
|
Я вже над цим задумувався. Зараз працюю над цим питанням. Так що, скоро ми побачимо нові зміни на карті. Тільки зараз, треба підключити всіх, щоб допомогли з інформацією про WI-FI.
Зробимо так:
1. Всі хто катосить і буває на Драгобраті, узнавайте чи є в готелях, в яких живете WI-FI.
2. Інформацію викладаєте тут.
3 Я на карті біля кожного такого готеля поставлю маленький значок WI-FI. Тільки мушу спочатку подумати, як це реалізувати, щоб не забивати карту додатковими символами. Це може збільшити розмір карти, а це не дуже добре. Бо розмір і так критичний.
4. При малюванні карти, я на самому початку допустив деякі промахи, і це на жаль, вилізло боком. Розмір карти 29 мегабайт, це забагато. :cry: Треба тепер зменшувати розмір, щоб карта скорше відкриватись. Повністю переробляти, дуже громіздкий і важкий процес, треба багато часу і сил. Тепер коли виходить кожна нова версія, я стараюсь викидати лишні непотрібні обєкти, щоб модернізувати і удосконалити.
5. І ще, немаловажний факт. Зараз пішла тенденція, що кожен готель, котедж, старається мати WI-FI. Це вже стало необхідністю, як скажем, наявність теплої води. Все таки XXI століття на дворі. :D І я думаю, що через рік-два, в Карпатах просто не залишиться готеля без WI-FI. :)
6. Але, як я вже говорив, карта робиться для НАС. Тому вона має бути зручна в користуванні і практична. Тому буде врахована кожна слушна пропозиція, побажання і критика. Конструктивна критика, заставляє мозок працювати з більшою віддачею і ефективністю. :)
Дякую за розуміння. :)