![]() |
@igrus, фрирайд на ратраке компенсирует эти потери ;) скоро алкотуры с Буковеля переедут на Драгобрат
|
@igrus ,100 плюсов ... Только вот долботросов меньше не станет они такими от рождения.
Добавлено через 37 секунд @САН ,там и так уже яблоку не где упасть Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Бедному медведю нигде покоя нет,их уже осталось грудь четвёртого не видно и тех дошугают.
|
Не сдержался :)
http://avz.org.ua/wp/wp-content/uplo...bumaga_est.jpg |
|
Если в поисках участвовал ратрак, то требуют от 5000гривен.
|
Цитата:
Цитата:
Драгобрат. Грудень місяць. Видимість на півгори. На висадці бугеля видимість 3-5 метрів.:( Я гарно пообідав і вийшов покурити з кавою. Коло мене стоять п'ять пречудово упакованих і гарно так піддатих фрірайдера(?). При мені набирають телефон водія ратрака(з об'яви на будинку), що "возить на фрірайд"(?) і волають: "Давай фрірайд, бо хочемо ратрак!!!" Чи навпаки? Я вже не пам'ятаю... Та не важливо. Він відмовився, а хлопці дуже на нього обідилися...:evil: Водій - лошара!:punish: Я б на його місці аж ніяк не відмовлявся! "Фрірайд при поганих метеоумовах - 30% знижка! Фрірайд для справжніх пацанів у стані сп'яніння - 50% знижка! Аж до собівартості (в залежності від стану)". Ось такі були б мої гасла!:dance4: І дрібним шрифтом: "Рятувальні роботи по повній передоплаті. Залучення спецтехніки - 100 євро/30 хв":oops: Навесні ходив би збирати снарягу... Копієчка до копієчки... Все по Дарвіну!:pardon: |
@sanyana, я уже запарился выслушивать от знакомых истории, как они побывали на фрирайде на Драгобрате в этом году. При этом что характерно, никто не знает с какой горы они спускались. Ну и я 100% уверен, что спуском это назвать сложно. Плугом сползли как-то, при этом наеб...сь несколько раз:D а, ещё что характерно, почти все показывают видео как они поднимаются на ратраке, а следующее - как они бухают))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
|
...грохот по горам разнесся... Шишки со смерек посыпались... Колыбу ВЩЭНТ разнесло! Это лопнул опившийся браги голодный медведь-шатун!
|
Ну... хайку нічьо так... зачьот!:good:
|
Врятовані на Драгобраті туристи розповіли свою історію виживання - YouTube
В гори поїдуть хіба літом... |
Хочу запитати, чи піднімаються туристи власними автівками позашляховика ми? КІА Sorento на повному приводів і пониженій передачі викарабкається чи все таки користуватись послугами УАЗів?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:53. |