Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Драгобрат (https://extreme.com.ua/forum/37-dragobrat/)
-   -   Драгобрат сезон 2024 (https://extreme.com.ua/forum/dragobrat/13744-dragobrat-sezon-2024-a.html)

mapaha21 16.01.2018 20:29

Почему можно рассказывать о Драгобрате с благоговением и в тоже время называть его в уменьшительной форме
Цитата:

Коментар від САН (Коментар 326718)
на Драг

Цитата:

Коментар від ssp44 (Коментар 326779)
На Драг

ssp44 16.01.2018 20:36

Драг не уменьшительная форма,а сокращённая,это как по мне.

yuraja 16.01.2018 20:43

@mapaha21, Драг -я думаю -для тех кто с ним подружился.

Korben Dallas 16.01.2018 21:08

@sanyana, Привіт,дядьку! Ти мені краще розкажи як туди дібратись з самого рання)) Я так зрозумів,на авто я можу доїхати в Ясіня,а там на бобіку на Драг...де можна залишити авто? о котрій починається трафік на гору? о котрій закінчується? Дякую наперед ;)

Додано через 17 хвилин

І ще одне: як правило,я катаю наодинці, лізти одному на незнайому мені гірку було б дуже не розумно...мені потрібні координати перевіреного і толкового інструктора,який би мені показав місцевість і попрацював би зі мною пару годин...буду вдячним,якщо хто має якусь інфу з цього приводу ;)

САН 16.01.2018 21:21

Цитата:

Коментар від mapaha21 (Коментар 326787)
Почему можно рассказывать о Драгобрате с благоговением и в тоже время называть его в уменьшительной форме

У меня сын Ярослав, почти всегда я его называю Ярик. Но это же не значит, что называя его не полным именем, я отношусь к нему как то по другому

Добавлено через 7 минут

@Валерій Трегуб, в центре Ясиня есть точка где с утра до вечера стоят водилы уазиков, называется это место - биржа. Оттуда уехать можно практически всегда, они комплектуют сами мащины. У них же можно узнать где оставить машину. Трафик активный начинается с 8 утра примерно, обратно договариваешься с водилой, который поднимает. Он или его коллегни спускают в назначеный день, время.
Если один, едь сразу в Янтры, там и инструктора нормальные и компанию найдешь :skiing::beer:

Korben Dallas 16.01.2018 21:23

Цитата:

Коментар від mapaha21 (Коментар 326787)

А як Його називати - Драгобрат Карпатович?...))

yuraja 16.01.2018 21:27

@Валерій Трегуб, коли збираєшся?

Korben Dallas 16.01.2018 21:29

@САН, А хочу утром наверх,вечером вниз...)

Додано через 1 хвилину

Цитата:

Коментар від yuraja (Коментар 326798)
@Валерій Трегуб, коли збираєшся?

Якби ж я то знав...)) Тоді,коли щось закоротить в голові - тоді і подамся в мандри))

САН 16.01.2018 21:32

Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 326799)
@САН, А хочу утром наверх,вечером вниз...)

Не вопрос :) если есть возможность выбрать, мониторь прогноз и выбирай лучший день, не пожалеешь ;)

sanyana 16.01.2018 21:38

Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 326791)
Ти мені краще розкажи як туди дібратись з самого рання))

Алилуя! Невже???:Bravo: З рання виїхаєш на площу і бачиш безліч бобиків і газонів. Чекаєш хоч трьох таких самих... бажаючих і сунете бобіком на Драг! Можеш нікого не чекати. Це дорожче, але скорше. Водія попросиш довезти до витягів, а може і підкаже, де оселитись. Усьо.
Цитата:

Коментар від Валерій Трегуб (Коментар 326791)
мені потрібні координати перевіреного і толкового інструктора,який би мені показав місцевість і попрацював би зі мною пару годин...буду вдячним,якщо хто має якусь інфу з цього приводу

Люди добрі поможуть! Питай, спілкуйся. Все буде добре. Ти ж не в пустелі.
З.І. Якщо хош, то поїхали на ці вихі!? Я, взагалі-то на Тростян плани мав, але... там сніг поки ще не пішов.
З.З.І. Тямущого інструктора не гарантую.:oops:
От бліна... Добрі люди вже все розповіли! А ти кажеш... Ти тільки спитай!!!

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:02.