Цитата:
Коментар від Andrei B.
(Коментар 32257)
А что там известно по ценам? Сколько будут подъемники стоить? И транспортировка на вверх с Ясиней? А то бюджет пора уже собирать)))
|
Альбертович вірно написав: дешевше точно не буде :pardon:.
По підйомниках - я так прогнозую, що якщо і буде подорожчання, то ціна на абонементи буде в середньому на 10-15-20 грн вищою, ніж цього року; підвищувати тарифи на більшу суму є абсолютно нерозважливим з їхнього боку.
У зв"язку із збільшення житлового фонду курорту я дуже надіюся, що ціни залишаться на рівні минулого року. З логічної точки зору конкуренція між готелями зросте, а клієнта треба задобрювати не лише нормальною адкватною ціною, а й нормальним сервісом та додатковими послугами. Знов ж таки, якщо розглядати можливе підвищення цін на номери, то піднімуть на ті ж 20-30 грн (як на мене, ті ж десять-двадцять гривень погоди не зроблять, хто збирася платити по 200 грн за ніч може й заплатити і 220).
Трансфер влітку УАЗиком так само коштував, як і взимку - 150 грн за машину. Якщо виростуть ціни на бензин, корінним жителям ніщо не завадить вище оцінити своє перевезення (хоча вони й так піднімають ціни щороку).
Логіку дій власників готелів по організації прийому туристів на тому курорті зрозуміти важко :fool:. Мені здається, що багато що залежатиме від коливання курсу валюти та гривні. Самі бачите, що зараз робиться - кожні два дні курс змінюється. Зачекайте ще 2 місяці, коли почнеться сезон - тоді все й буде видно :agree:.
Головне не панікувати - місць і трас на всіх вистачить, куди ж вони дінуться без наших зимових фінансових вливань? :wink:
|