![]() |
а шо там з зсувом землі? вже можна добратися наверх?
|
Дорогу сделали за 1 день...
|
привет! знаю, что поздно, но вдруг...
внезапно освободилось 2 места со Львова на Драг. Выезд сегодня в пол 12. цитирую все детали "Бюджет: Дорога Львів-Ясинє, Ясинє-Львів - 125грн з носа Ніч в "Снігові вершини" і 4 харчування - 200грн з носа Потрібно поселити водія в Ясинях - приблизно 150грн Таблєтка на гору і вниз - по 200грн за машину Каталка - 8грн підйом Ітого поїздка без каталки на людину - 368грн. Каталка в середньому 20 спусків в день, так виходить 320грн на 2 дні. З середньостатистичною каталкою ймовірна вартість поїздки - 688грн. + бажано мати гроші з запасом бо деколи хочеться глінтвейну :)" |
Едем на Новый год Компанией из 7 челов. Смотрел сегодня веб камеру -Совсем не радует(((( Нет снега вообще. Кто был на НГ отпишитесь
|
Были в прошлом году на НГ, сначала снега было не очень. а потом навалило, так что думаю и в этом году будет так))) Надо верить в лучшее)))
Тем более прогнозы сулят снег))) Drahobrat 6 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 1528 m - Snow-Forecast.com |
хорошо бы
Добавлено через 7 минут Какие цены на подъемники?
|
Поиск придуман для лохов очевидно.
|
Цены есть тут:)
Горнолыжный комплекс ДРАГОБРАТ |
Пасиб. Еще вопрос: Где можно встретить сам НГ? Ну там, ресторан с Костюмированным представлением или чего то подобное?
|
Этого не знаю, мы сами себе устраивали костюмированные представления, и стол нам хозяйка накрывала)))
|
Ясьненько, думаю у нас тоже так получится. А что с магазинами на Драге, говорят их нет. Правда?
|
правда
|
1 был на повороте от Большой медведицы к Ступарям.
|
Был? А сейчас?
|
Цитата:
Працює круглий рік, асортимент дуже обмежений - соки, водичка, пиво, вино, коньяк, чіпси, горішки, печиво, шоколад, цукерки, кава, чай, консерви, олія і т.п. Щоб повноцінно прожити на Драгобраті, цього не вистачить. Телефон туди +38 067-973-87-85 (Олексій). Про магазин біля "Великої Ведмедиці" не в курсі. Стосовно купівлі продуктів - у самій Ясині достатньо нормальні магазини (у центрі селища, біля мосту і так званої "біржі" - там, де УАЗи стоять), купити можна практично все. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 19:03. |