![]() |
Цитата:
P.S. Мнение - чисто субъективное... Отчет о поездке на Драг: http://extreme.com.ua/forum/blogs/va...8-02-2010.html |
Цитата:
да и несколькими десятками зелени я сомневаюсь что обойдется... Добавлено через 15 минут в першому пості можна додати до ресурсів Гірськолижний курорт "ДРАГОБРАТ" свіжак. а інформація по підготовці дуже цікава і потужно зібрана. дуже корисно. |
Цікавить чи є в прокатах драгобрата фрірайдові лижі (ну хоча б близькі до фрірайдових), бо на своїх дюнастарах між ялинками не покатаєш!
|
позавчора на Драгобраті валив дощ:((але по прогнозам обіцяють завтра сніг.
В цьому році погода Драгобрат не радує, нажаль, і Близниця зараз не подарує вам той фрірайд, який був ще рік назад...зараз там мало снігу, але при великому бажанні і гарному рівню катання - можна спробувати;))вс езалежить від того наскільки Ви вибагливі;)! буду на Драгобраті 24 лютого, от і напишу, як там зараз...а останні новини про сумний стан -лише від друзів, оскільки сама там була аж на НР, тоді також погода підвела, але кайф все одно отримали:)) |
Всем привет, сегодня вернулся с Буковеля покатались суперски только последнии два дня, было как-то не очень с погодкой, был дождик и снег подтаял, туманы (( "+" но на утро выпало примерно 10 см снега)) жили в Татариве, но я не про это, РЕБЯТ планирую в 10 числах марта рвануть на ДРАГ, был в прошлом году в феврале понравилось очень))
Слышал об открытии кресельного подъемника на ДРАГЕ, кто будет там или был покажите фоточки его если есть, работает ли, очень бы хотелось узнать цену на подъем, ПОДСКАЖИТЕ ПЛИЗЗ З.Ы. Заранее Всем СПАСИБО ):boarder: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Я запитав чи є в прокатах драгобрата лижі близькі до фрірайдових , тобто із талією не менше 90 мм ( щось на подобі к2 сет ),бо з моїми лижами із талією 72 мм буде я думаю дуже не комфортно катати по пухляку більшому за 20 см. Я немав на увазі чисто фрірайдові лижі чи навіть не фрірайдові, а лижі для глубокого паудера там де талія від 130мм.:mosking: Просто в жодному прокаті в якому був не бачив лиж із широкою талією, думав може на драгобраті є, бо зазвичай там більше снігу і попит на такі лижі повинен бути більшим. |
Цитата:
|
Были 20 -го на Драгобраде жаль что не взяли ласты и маску купание было прекрасное! Но на следующий день ребята катались и говорят не совсем плохо,правда назад еле вернулись была пробка вместо 4 вернулись в 6 вечера
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:34. |