![]() |
Jolie !! С Днем Рождения !! Яркого и насыщенного праздника , много простых житейских радостей от малого , всего самого теплого и светлого !!
|
Юля!!!
http://smotri.te.ua/images/2012-01/i...27301590.b.jpg З днем народження тебе:friends:. Здоров"я міцного тобі та всій родині, здійснення всіх твоїх заповітних мрій та пошвидше повернутися в наші ряди:slalom:.:air_kiss::Rose::Rose::Rose::beer: :pardon: , що з запізненням:wink:. |
Джольчик, з Днюхою! Щастя тобі та здоров"я всій родині!
|
Юля з Днем Народження! Здоров'я, щастя і здійснення мрій! :Rose::Rose::Rose:
|
Огромное спасибо всем за поздравления! В свою очередь, желаю всем отличного паудера! Эта зима подарила нам всем крутой подарок!
И отдельное спасибо всем львовянам за такое крутое поздравление, ребята, вы - супер! daniel_drud, спасибо за бафики и за подарок на ДР! |
Jolie, з прошедшим ДН! Міцного тобі здоров’я, великого та непохитного щастя і кайфу від життя!
Rain&Netka |
Мої Extrem-альні друзі!
Дякую усім за ваші дзвіночки, смс-ски, повідомлення у лічку, на фейсбуці і на пошті, дякую за ваші теплі слова та підтримку, за те, що пам"ятаєте! Не сумнівайтесь, я теж вас усіх дузе і дузе люблю! :girl_in_love: Сьогодні я нарешті долізла до нету - цьорічний різвяний рамадан видався особливо насиченим і багатим на гостей, тож я приймаю і приймаю вітання не тільки 21-го, а й вчора, сьогодні і до кінця місяця :beer:. Sheridan, не сумнівайся - повторим і не раз, може навіть і не на Буковелі, а десь у сонячний Альпах чи Татрах :friends:. Цього року, як і минулого, я практично невиїздна, однак більш образливо, ніж торік (минулого року було фізично неможливо, а цього - морально :pleasantry:). Особливо коли тобі щоденно дзвонить зі Славська тато і старі знайомі і розписують, скільки там снігу і яка абалдєнна погода :skiing:. Приходиться ховатися у клавдовці і мовчки гризти лижі... Але нічого, я десь у потаємних кутках своєї душі лелію мрію про весняний Драг, на який я щороку їжджу своєю стандартною компанією бусом; не знаю, чи вийде це реалізувати у березні-квітні, але як ідіот, мєчтаю і не втрачаю надії :angel:. Проте, я думаю, весною-літом буду потрохи вливатися у компанію, щоб повністю не випадати із життя. Тому буду чекати на різні двіжі у своєму рідному місті :crazy:. Ваня-Рейн, дякую тобі, що передав мою карточку Ліді - я сьогодні ввечері з нею домовилась зустрітися і забрати баффи :ok:. Ще раз дякую усім! :girl_dance: |
Джолі , прийми і від мене вітання ! Будь завжди чарівною і такою мрійливою ! Ну і щоб ці мрії збувались , звичайно ! ;)
|
Jolie, Rain с прошедшим вас!!! Побольше вам счастья, катальных дней и паудера =) .
|
Happy birthday IgorM67, Kostyan!
Ігор, Костя.
З днем народження вас. Здоров'я, успіхів, щастя, добрих гарних каталок, пухнастого снігу і всього самого файного.:beer: Ігор, ну його на.... , і дай Боже дальше вже без травм.:ok: Костя, розмочи форум хоч одним повідомленням, бо Ден спише з форуму.:secret: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:33. |