![]() |
До речі, сьогодні День державного прапора України!!!
З чим Вас, шановні екстремали, і вітаю!!! :Yahoo!: День Державного прапора України. Роздуми перед святом / 23.08.2009 / Статтi / finance.ua http://i.i.ua/photo/images/pic/2/0/2871102_ba419684.jpg |
Цитата:
...і парад буде в Києві!... |
Помер Тоні Зайлер
Відійшла справжня людина-легенда. 24 серпня помер Тоні Зайлер, єдиний австрійський гірськолижник, який став трьохразовим чемпіоном світу, 7-микратний чемпіон світу серед мужчин, один из трьох абсолютних чемпіонів світу в історії гірськолижного спорту.
Колишній спортсмен, актор, співак помер у віці 73 років. Більше тут: Ушел Тони Зайлер - Expert Ski Горнолыжный спорт: Умер трёхкратный олимпийский чемпион Тони Зайлер // ИА Спортком Зайлер, Тони — Википедия Moscow Ski "Горнолыжный бог" обрел вечный покой - ИнтерНовости.Ру |
трансляція відкриття 29.08.09. Donbass arenaTV
|
мда.... Ден з адміном зажгли.... в скіселекторі при виборі пунктів фрірайд/новичок виьиває повідомлення "Извините, но Вам рановато интересоваться фрирайдом."
|
Я в прошлогоднем скиселекторе такое уже видела, не ново :)
|
Цитата:
|
на рахунок чого спорити ?!?! шо чайникам нізя фрірайдити !?!?
пс ці всі розмови про фрірайд ще більше пробуджуть в мені бажання покататись... всьо я в сплячку до 7го жовтня :) |
Цитата:
+ 100, я от все хочу, а ніяк щось не виходить; мені до фрірайду як пішки до Китаю Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:35. |