Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

Albertowych 03.10.2009 17:49

Цитата:

Коментар від igrus (Коментар 33762)
да... да ты крут старина... :friends:

Мені твій гігант зовсім не в тягу ( швидкості боюсь ;) ) Після тестів з'явилась проблема. Любов без взаємності, я С.Л.ІКС люблю, а їх власники мене НІ :cry:

П.С. Таки не розумієш спадкоємності: Рижик бере мій МФ10, її сестра її лижі А06, а я, якщо зорі повернуться для мене потрібною стороною, хочу SLX.

To Адмін (координатор): прошу вибачити за знаки, коми і крапки, в школі вчився на двійки.

P.S. А от і не вибачаю! В кожному другому слова по пару помилок, плюс важко одразу вловити зміст повідомлення. Ще одне таке повідомлення - буду надсилати попередження :acute:.

Jolie

Albertowych 03.10.2009 18:08

Цитата:

Коментар від Jolie (Коментар 21135)
Дядя Вітя, якщо зберетесь щось подібне вчудити, в українському строї (вишиванка, шаровари), з мене пляшка! :beer:

Джоллі, ти готова?:wink:

Natusik 03.10.2009 20:36

про MLM маркетинг или AmWay "рулит" )))))))

Амвей - внук Ваала

Alexxey 04.10.2009 18:52

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 33760)
А пригнеш? ;)

Albertowych в мае в Австрии я уже прыгнул да ещо на чужих лыжах WC 192 длинна - результат сломана нога лыжи пришлось купить одна согнулась,харашо что лето полтора месяца в гипсу и полтора востановление а если в сезон :crazy:у мене дах бы зїхав коли всі катаються

waterboy 04.10.2009 20:46

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 33668)
тут про рыбалку писали=)
а есть ещё такой вариант....что-то типа рыбалки=))))

В страйкбольчик и якогда-то немного шпилил !
Крутая тема !:good:
Типа рыбалки....

2Джолл: а ты апасная ! :aggressive::D
Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 33764)
P.S. А от і не вибачаю! В кожному другому слова по пару помилок.....

paganec 05.10.2009 07:23

Был на рыбалке в субботу. ничего особенного, но отдохнул от суеты мегаполиса ну и свои 2 кг карасей домой привез)))))

Kaya 05.10.2009 19:14

В четвер вилітаю в Єгипет.
В дорослому віці літатиму вперше - боюся. Чому - сама не знаю.
Хтось може знає які рецепти, як не боятися. Може то що алкогольне на душу приняти?
Я так бачу, довольна туди прилечу, але невиспана.

A888 05.10.2009 20:08

Цитата:

Коментар від Kayja (Коментар 33920)
В четвер вилітаю в Єгипет.
В дорослому віці літатиму вперше - боюся. Чому - сама не знаю.
Хтось може знає які рецепти, як не боятися. Може то що алкогольне на душу приняти?
Я так бачу, довольна туди прилечу, але невиспана.

Kayja. Ты даже и не думай смотреть на наших русских(украинских) туристов, летающих самолётами разных авиакомпаний. По крайней мере не бери с них пример. Ещё самолёт не взлетел, а многие уже готовенькие, с набором высоты и расстоянием, процесс нарастает. Просто не думай о плохом, отвлекись, закрой иллюминатор. Возьми с собой плеер и слушай музыку.:friends:

Natusik 05.10.2009 20:20

еще один рецепт , что бы отвлечь себя в самолете)) , я бы из инете распечатала кучу информации, для почитать, про то место куда лечу и что хочу посмотреть, и полезно и интересно и время бежит быстрее, и мысли плохие в голову не лезут!!!!!, а голова будет занята позитивом и предвкушением предстоящего отдыха!!!!!, а еще за пару дней можно валерьяночки попить на ночь, то же помагает, по крайней мере снимает напряжение лучше чем алкоголь))))

Albertowych 05.10.2009 20:35

Дуже класно використовувати принцип "малого кроку". Не думай про те що ти сядк в літак і він високо взлетить, думай про те що треба доїхати в аеропорт, потім треба зареєструватись ... і т.д. в літаку думай про краєвиди які з вікна видно, а якщо вночі то оточи турботою людину яка з тобою. Займись чимось тим, чим займаєшся в далекій дорозі у поїзді чи в авто, в автобусі. Воно ж нічим майже не відрізняєтся, замкнуте приміщення автобуса і літака :). Спробуй поставити собі задачу щось зробити вперше (щось нездійснене) можливо навіть зайнятися сексом в туалеті літака ;). Алкоголю ні!!! Хібащо до стану Мягкова "С легкім паром"
УДАЧІ.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:54.