![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
мож дойти в спокійному темпі до ТЦ, купити рибу, а дружині не обов'язково знати на якій рибалці і з ким ти був:crazy::acute: |
Цитата:
хоча мені до ставка ближче всього 70 км в одну сторону, там і рибку почищу, якщо злапаю. В мене там амур на 7кг зійшов, сказав щоб я восени приїзжав, не можу хорошому Рибу відмовити :wink: |
о дискуссия пошла...))))))))))))0
можно и в Метро можно и в Магелан, куда угодно можно, но разве за 18 грн./кг чищенной рыбы ты купишь ощущение которое ты чувствуешь када тянешь амура на 1,5 кг.???? ну или хотя бы карася грамм ендак на 800?? никто ж не против поехать на речку с палаткой и есть время и можно все купить заранее, но кайф от поклевки и вытягивания ни с чем не сравнить и не купить!!!! |
Ні з чим не зрівняти піготовку до рибалки. Це не просто - закинув і сидиш. А поколдувати з прикормкою, підібрати консинстенцію, запах.
Рибалка це наіть не полювання. Тут треба продумати Як приманити Риба, знайти місце КУДА його приманити. І коли відчуваєш шалений супротив з другої сторони, коли він (Риб), викручуєтся і тікає в осоку, коли підводиш його під берег і бачиш СПИНУ!!! Коли робиш багато спроб завести його у підска, коли йог витягаєш, а який кайф коли відпускаєш назад :good: За 18грн в супермаркеті це не купиш :) навіть за 100. |
2Albertowych
ви мене "чудово розумієте" ви так все розписали. що я не тільки шапку скидаю перед вами а ще й соромно потупивши очі повзаю під столом!!)))))))))))))))))))))) Супер. Так, а ще можно розказати, як спостерігають за тобой вдома коли ти готуєшся, всі замовкають і навіть не дихають (даже тьоща))))))))))))гггггггггггг) ніхто н елізе під руки всі спостеігають майже відкривши рота ))))) бо ти мужиг і рибак!!!! отаке.. І взагалі я після такоїї розмови готовий хоч зараз летіти нарибалку (не можу дочекатися суботи). Доречі а хто на що ловить?? |
2Albertowych
доречі, ми взимку так і не зустрілися, може якщо випаде нагода познайомимся на цих вихідних??? Якщо карта ляже то ми будемо із дружиною у Львові. |
2dudunyk
кстати у вас там тоже говорят неплохая рыбалка, у меня родственники в Дунаевцах. все зовут та никак времени не наберусь вырватся все проездом и проездом)) |
В Дунаевцах не знаю...может платные ставки. А Днестр рядом(15км), но там надо с основательностью Альбертовича подходить.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:05. |