Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

dudunyk 01.10.2009 09:05

Цитата:

Коментар від vik (Коментар 33569)
Звыняюсь. ТЦ " Метро". Вход бесплатный, Карась - карп 18 грн кг,
толстолобик - 26. Всё чищенное.

Это завсегда запасной вариант.

Albertowych 01.10.2009 09:25

Цитата:

Коментар від vik (Коментар 33569)
Звыняюсь. ТЦ " Метро". Вход бесплатный, Карась - карп 18 грн кг,
толстолобик - 26. Всё чищенное.

:ROFL: А палатку там можна поставити? На який глубині бере? Яка наживка? Бровка далеко від берега? скільки снастей можна закинути? Лісочок поряд в наявності?

vik 01.10.2009 09:52

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 33574)
:ROFL: А палатку там можна поставити? На який глубині бере? Яка наживка? Бровка далеко від берега? скільки снастей можна закинути? Лісочок поряд в наявності?

Альбертович, без проблем! Від "метро" 200 м до р.Прут. Ставиш палатку, Глибину міряєш як вмієш, снастей можна закинути скільки хочеш, або на скільки хватить рук, лісопосадка в наявності. Як нічого не наловиш, то за 2 хв.
мож дойти в спокійному темпі до ТЦ, купити рибу, а дружині не обов'язково знати на якій рибалці і з ким ти був:crazy::acute:

Albertowych 01.10.2009 09:57

Цитата:

Коментар від vik (Коментар 33585)
Альбертович, без проблем! Від "метро" 200 м до р.Прут. Ставиш палатку, Глибину міряєш як вмієш, снастей можна закинути скільки хочеш, або на скільки хватить рук, лісопосадка в наявності. Як нічого не наловиш, то за 2 хв.
мож дойти в спокійному темпі до ТЦ, купити рибу, а дружині не обов'язково знати на якій рибалці і з ким ти був:crazy::acute:

Вмовив, їду в чернівці.:beer::friends:
хоча мені до ставка ближче всього 70 км в одну сторону, там і рибку почищу, якщо злапаю. В мене там амур на 7кг зійшов, сказав щоб я восени приїзжав, не можу хорошому Рибу відмовити :wink:

paganec 01.10.2009 11:48

о дискуссия пошла...))))))))))))0
можно и в Метро можно и в Магелан, куда угодно можно, но разве за 18 грн./кг чищенной рыбы ты купишь ощущение которое ты чувствуешь када тянешь амура на 1,5 кг.???? ну или хотя бы карася грамм ендак на 800??
никто ж не против поехать на речку с палаткой и есть время и можно все купить заранее, но кайф от поклевки и вытягивания ни с чем не сравнить и не купить!!!!

Albertowych 01.10.2009 11:59

Ні з чим не зрівняти піготовку до рибалки. Це не просто - закинув і сидиш. А поколдувати з прикормкою, підібрати консинстенцію, запах.
Рибалка це наіть не полювання. Тут треба продумати Як приманити Риба, знайти місце КУДА його приманити. І коли відчуваєш шалений супротив з другої сторони, коли він (Риб), викручуєтся і тікає в осоку, коли підводиш його під берег і бачиш СПИНУ!!! Коли робиш багато спроб завести його у підска, коли йог витягаєш, а який кайф коли відпускаєш назад :good:
За 18грн в супермаркеті це не купиш :) навіть за 100.

paganec 01.10.2009 12:08

2Albertowych
ви мене "чудово розумієте" ви так все розписали. що я не тільки шапку скидаю перед вами а ще й соромно потупивши очі повзаю під столом!!))))))))))))))))))))))
Супер.
Так, а ще можно розказати, як спостерігають за тобой вдома коли ти готуєшся, всі замовкають і навіть не дихають (даже тьоща))))))))))))гггггггггггг) ніхто н елізе під руки всі спостеігають майже відкривши рота ))))) бо ти мужиг і рибак!!!!
отаке..

І взагалі я після такоїї розмови готовий хоч зараз летіти нарибалку (не можу дочекатися суботи).

Доречі а хто на що ловить??

paganec 01.10.2009 12:12

2Albertowych

доречі, ми взимку так і не зустрілися, може якщо випаде нагода познайомимся на цих вихідних??? Якщо карта ляже то ми будемо із дружиною у Львові.

paganec 01.10.2009 12:24

2dudunyk
кстати у вас там тоже говорят неплохая рыбалка, у меня родственники в Дунаевцах. все зовут та никак времени не наберусь вырватся все проездом и проездом))

dudunyk 01.10.2009 12:35

В Дунаевцах не знаю...может платные ставки. А Днестр рядом(15км), но там надо с основательностью Альбертовича подходить.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:05.