про смерть на буковелі думаю що потруть всю тему
цитую тут щоб зберіглось.
"Детальніше знає моя подруга, я можу тільки переповісти те, що вона мені розказала.
я не хочу її вихваляти чи ще щось. але скажу так, якби не вона, то вашого брата не так швидко б знайшли. тому що саме вона побачила, як ваший брат не справився з керуванням і на швидкості врізався в снігову пушку. якби не подруга, то вашого брата не так легко було б знайти. перед пушкою буа накидана велика гора снігу. як я вже говорила, він не справився з керуванням виїхав на той горбок і мабуть перечепеився лижами, чи може ще щось сталось, але він зі швидкістю врізався в пушку і впав біля неї у яму. за тією горою не було його взагалі видно. я не була свідком того моменту, але коли підїхала, то почула крики подруги про допомогу. вона кричала, щоб я їхала викликати швидку допомогу. я нічого не розуміла, але побачила тіло вашого брата, яке нерухомо лежало у тій ямі біля пушки. стало дуже страшно. але я вирішила не зволікати і поїхати по швидку. там по дорозі стояв ще один чоловік, який намагався додзвонитись до рятівників. далі я не знаю, що було. зі слів подруги, я знаю, що рятувальники їхали довший час. з ними навіть спілкувались в телефонному режимі, та результату було не багато. подрузі допомагали ще кілька чоловік. вони пробували робити штучне дихання, намагались перевірити ознаки життя.
якщо б ви хотіли з нею поспілкуватись, вона могла б сама розказати як все сталось. але їй це буде трохи важко. їй важко згадувати про цей випадок. в той день вона зазнала сильного шоку."
з інакших джерел мені відомо, що це був перший виїзд,хлопець катався два дні з інструктором. А потім .....
Мої співчутя близьким і рідним. Хтось може бачив ЯК то сталось, допоможіть родині інформацією 80637063723 Альона.