Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Другие архивы (https://extreme.com.ua/forum/88-drugie-arhivy/)
-   -   Колыба 2009 (https://extreme.com.ua/forum/drugie-arhivy/2123-kolyba-2009-a.html)

Keks 13.02.2009 13:50

2vik
Если ты относишься к людям которые вкладывают деньги, а потом зарабатывают, то уважаю. А наши продавцы в основном делают так:
Дай товар, мы его продадим, а потом расчетаемся когда нибудь. И добавляют фразу, тебе продавать надо же, плюс скидки какие-то требуют.

vik 13.02.2009 13:58

Цитата:

Коментар від Keks (Коментар 18019)
2vik
Если ты относишься к людям которые вкладывают деньги, а потом зарабатывают, то уважаю. А наши продавцы в основном делают так:
Дай товар, мы его продадим, а потом расчетаемся когда нибудь. И добавляют фразу, тебе продавать надо же, плюс скидки какие-то требуют.

Ну и что? Я тоже работаю с теми, кто использует меня как подрядчика. И денег тоже жду. Не все расчитываются по факту. Но зато работают со мной, А не ищут других. Иногда есть смысл подождать малехо. И у них есть скидки.
Это нормальное явление, когда могут отдать заказ по моей цене, заработав при Этом. А получается накрутить сверху - это их право.

griig 13.02.2009 14:09

Вставлю 5. Вообщем это все бузинес. И как говорят - Бизнес превыше всего. Превыше бизнеса - ЧЕСТЬ!. Не я сказал. Чего в общем в Украине нехватает. А ситуации разные бывают. Бизнес - игра с четкими оговоренными правилами. А далее, сами понимаете ... . Блиннн - зафилосовствовался :oops: :D

Keks 13.02.2009 14:20

Цитата:

Коментар від vik (Коментар 18021)
Ну и что? Я тоже работаю с теми, кто использует меня как подрядчика. И денег тоже жду. Не все расчитываются по факту. Но зато работают со мной, А не ищут других. Иногда есть смысл подождать малехо. И у них есть скидки.
Это нормальное явление, когда могут отдать заказ по моей цене, заработав при Этом. А получается накрутить сверху - это их право.

Смысл есть тогда, когда люди готовы разделить ответственность (прибыль и убытки). В последнее время таких людей становиться меньше, а больше тех, кто получил деньги за товар или услуги, а с тобой расчитываться не собирается.

EZ 13.02.2009 20:34

Куда дели прогноз погоды :evil: Буду ругаться нецензурными словами и очень обидными:evil:

Lyudalyu 13.02.2009 20:38

Цитата:

Коментар від EZ (Коментар 18109)
Куда дели прогноз погоды :evil: Буду ругаться нецензурными словами и очень обидными:evil:

Да! Да! И новые сообщения! "хнык" :cry:

Natusik 14.02.2009 11:23

Привет Всем!!!!:Yahoo!:, Всех с Днем Св. Валентина,:angel: .....любви и счастья))))!!!!!!!...... и хорошего снега:dance4:

Odyssey 14.02.2009 16:49

Цитата:

Коментар від EZ (Коментар 18109)
Куда дели прогноз погоды ...

заметил, что прогноз погоды виден, если залогиниться (войти на сайт/форум) :wink:

Lyudalyu 14.02.2009 23:46

Цитата:

Коментар від Odyssey (Коментар 18174)
заметил, что прогноз погоды виден, если залогиниться (войти на сайт/форум) :wink:

Эт мы и так знаем :wink:
Просто вчера во второй половине дня несколько часов при нажатии кнопки "новые" и "прогноз погоды" выводилась белая страница с сообщением об ошибке :)
Уже к 10 часам(а может и раньше, не проверяла) все возобновилось :)

Albertowych 16.02.2009 21:44

про смерть на буковелі думаю що потруть всю тему
цитую тут щоб зберіглось.
"Детальніше знає моя подруга, я можу тільки переповісти те, що вона мені розказала.

я не хочу її вихваляти чи ще щось. але скажу так, якби не вона, то вашого брата не так швидко б знайшли. тому що саме вона побачила, як ваший брат не справився з керуванням і на швидкості врізався в снігову пушку. якби не подруга, то вашого брата не так легко було б знайти. перед пушкою буа накидана велика гора снігу. як я вже говорила, він не справився з керуванням виїхав на той горбок і мабуть перечепеився лижами, чи може ще щось сталось, але він зі швидкістю врізався в пушку і впав біля неї у яму. за тією горою не було його взагалі видно. я не була свідком того моменту, але коли підїхала, то почула крики подруги про допомогу. вона кричала, щоб я їхала викликати швидку допомогу. я нічого не розуміла, але побачила тіло вашого брата, яке нерухомо лежало у тій ямі біля пушки. стало дуже страшно. але я вирішила не зволікати і поїхати по швидку. там по дорозі стояв ще один чоловік, який намагався додзвонитись до рятівників. далі я не знаю, що було. зі слів подруги, я знаю, що рятувальники їхали довший час. з ними навіть спілкувались в телефонному режимі, та результату було не багато. подрузі допомагали ще кілька чоловік. вони пробували робити штучне дихання, намагались перевірити ознаки життя.

якщо б ви хотіли з нею поспілкуватись, вона могла б сама розказати як все сталось. але їй це буде трохи важко. їй важко згадувати про цей випадок. в той день вона зазнала сильного шоку."
з інакших джерел мені відомо, що це був перший виїзд,хлопець катався два дні з інструктором. А потім .....
Мої співчутя близьким і рідним. Хтось може бачив ЯК то сталось, допоможіть родині інформацією 80637063723 Альона.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:19.