![]() |
це яскравий випадок або ломізму або недбалості адміністрації...
1) з якою ж то швидкістю тре було вїхати в ту пушку... 2) чому в пушку можна вїхати ?!?!? для безпеки вони мають бути огороджені сітками і навіть не однією лінією сіток !!! 3)читав ту гілку і там зсилаються на те що інструктор не реагував на крики... мало хто може кричати... випадки різні бувають... дехто від задоволення кричить... таких пунктів можна багато написати... але оприділити однозначно чиюст вину думаю буде тяжко... особисто моя думка : 1 фактор це недбаліть при організації огорож навколо гармат, другий це ломізм лижника... |
Цитата:
|
Цитата:
ок......попристаю до неї..... а таки ж хотілось до вас:oops: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
2Офигелия то є правда :)
Знаходиться ДрайвСпорт на Науковій. Якщо повертати зі Стрийської то десь через 500 метрів буде з правої сторони єдина велика будівля. Не помилитися. В осені були взагалі бросові ціни на К2, зара трохи виросли. |
Цитата:
так....так.....саме він.....я коли спитала по чому взяв колега апачери, прозріла...зараз тепер там немає таких знижок....але буду у Львові. обов"язково заїду подивитись, можливо ботаси прикуплю...мені візуально далбело до душі, потрібно помірять. походить :mosking:!!!! |
Цитата:
|
Цитата:
Эта страница должна не пугать, а привлекать, если заполнена...:crazy: |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:30. |