Цитата:
Коментар від Karmen
(Коментар 20401)
Не розумію Вашого сарказму... Всі колись були новачками-плугатарями, і дуже мало хто вперше ставав на лижі у спеціальному одязі...
От коли зрозуміє, що лижі - це його, тоді і прикупить відповідний одяг і спорядження. До речі, його плуг не може не радувати - значить, учиться гальмувати і керувати, а не літає на прямих куди лижі несуть.
|
я вам більше скажу: то не сарказм, і навіть не сатира. :scared:мені плакати хотілось від ситуації , що була. :crazy:виїхала на 5 група тристів, очевидно зі сходу, або з іншого російськомовного краю. кілька жінок і чоловіків . поставали,веселі такі, бодярчкові, а лижі їдуть, треба падати! тоді вони один в одного і питають: а што здєсь дєлать?
мораль сєй басні такова:люди ВИЇХАЛИ на схил абсолютно не готові: без елементарного поняття про те, чим будуть займатись. елементом підготовки є і більш-менш спортивний одяг, не обов"Язково лижний для початку. а вони ж навіть не знають, куди і за чим приїхали. зате лижу взули. от із такого теж виникають травми, ломи, охи, ахи, це не просто безвідповідально, це меганебезпечно! їх вчити треба і не тільки кататись, але й того, що таке спорт.панятно, що ніякого інструктора они не найняли. ситуація була плачевна, бо чоловіки були ще в гіршому стані, ніж жінки. пісі:той чувак не їхав, я його стоячим зазняла.
|